Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány is el tudja venni a szüzességet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6446..
Fejben az első szextől nem vagy szűz, ami leszbikus értelemben véve valódi szeretkezés és nem csak petting.
Biológiai értelemben szűz vagy amíg a szűzhártyád sértetlen.
Ilyen egyszerű.
Innentől, ha leszbi vagy te tudod mikortól is nem vagy szűz, ha csak kíváncsiskodó akkor passzolom a kérdést.
Lehet, hogy manapság divatos az ilyesféle marháskodás, mint ahogy "és"-el mondatot kezdeni is.
Az éretlen személyiségekre jellemző, hogy könnyen befolyásolhatóak, ennek jele lehet pl. az is, ha valaki kijelenti magáról azt, hogy ő biszexuális, a nélkül hogy valaha szexuális kapcsolata lett volna.
Javaslom inkább, hogy a trendi és cool divatjelenségek helyett inkább viselkedj többé-kevésbé normálisan. Gondolj arra, hogy ha Isten kegyes hozzád, előbb-utóbb lesznek gyermekeid, talán lányod is, aki majd pironkodva megkérdezi, hogy hogy is van ez a dolog a fiúkkal. Azt szeretnéd majd mondani neki, hogy én a magam részéről úgy kezdtem, hogy akkoriban nagyon divatos volt b..zisat játszani, mindenhonnan az jött a médiából, ezért vihorászva megkértem egy barátnőmet hogy dugjon belém egy vibrátort vagy egy kalapácsnyelet. Mindketten nem nagyon tudtuk, hogy megy ez, de szerettünk volna trendik és felnőttek lenni, ezért eljátszottuk, azt hazudva, hogy ez nekünk tetszik.
Persze, meg is lehet úszni az ilyen társalgásokat, de legegyszerűbb nem természetellenesen viselkedni.
A régi szép időkben a lányok igencsak nyakigpirultak az ilyesmitől, és a férfiaknak ez tetszett. Mert a k..rva az k..rva marad, és az a csésze, amiből sokan ittak, nem nagyon kell az embernek. A biinek használt meg még kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!