Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek is ő a világ legszebb nője?
Figyelt kérdés
Aki esetleg tudja a nevét az elárulhatná, mivel csak ezt a két képet találtam róla és a képkereső se ad ki semmi hasznosat róla. :/
2015. júl. 8. 12:47
22/34 anonim válasza:
Nekem tetszik az arca,a szeme,a szemöldöke is.Egyedül az orrában azt a karikát nem értem,elcsúfítja.Egyébként szép lány :)
23/34 anonim válasza:
wáow nekem is tetszik :D sajnos segíteni én sem tudok, hogy ki lehet
24/34 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem mi baja a többségnek. :D Talán az, hogy ilyen stílusban tettem fel a kérdést? De én tényleg legszebbnek látom. :)
2015. júl. 8. 14:30
25/34 anonim válasza:
ez így ok! a legszebbnek látod! ezt el fogadja mindenki! nekem viszont nem jön be egyáltalán!
26/34 anonim válasza:
Hát ez a világ legszebb nőjétől elég messze van,de ez ízlés dolga.Nem csúnya ugyan,de én max egyszer-kétszer megdugnám és ennyi.
27/34 anonim válasza:
Nekem ő egy erős hármas (a tízből)
28/34 anonim válasza:
az arca szerintem csúnya, meg a rövid haj is zavar. sminkelni sem tud. amúgy meg az ilyen vékony csajokat csak kevésbé szeretem.
29/34 anonim válasza:
Hát a világ legszebb nője titulustól fényévekre van.
30/34 anonim válasza:
attól hogy te szépnek látod nem kell mindenkire ráerőszakolni a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!