Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból kipróbáltuk az orált egy haverommal. Biszex lennék?
Én a helyedbe úgy fognám fel, hogy dupla esély minden téren :P
Ez sosem baj ;)
Én éppen tegnap életem meg első bi kalandom, röhej de most tört rám, h. ki akarom próbálni milyen érzés ha egy srác fogja meg a farkam, illetve én az övét. Mánia, ennyi! Tapi volt és kölcsönös farokverés, baromira élveztem, Ő 32 éves, bi. Engem is gyötört a kíváncsiság hónapokon keresztül, most megtudtam milyen. Lehet tovább lépek és lesz még orál, lehet soha életemben. Felteszem a kérdést: Ha biszexek vagytok, akkor mi van? Kinek mi köze hozzá?
Én is kipróbálnám a legjobb barátommal, de félek, h. ha felvetem neki, akkor elveszíthetem, pedig szerintem mindkettőnkre ráférne egy ilyen kaland. Szerintem baromira szerencsés vagy, h. olyan emberrel próbálhattad ki, aki amúgy is közel álltok egymáshoz.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!