Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan tudom hogy biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Azért, hogy ne jöjjön olyan komment, hogy "bővebben?/mit akarsz?" stb, ezért:

Honnan jön rá valaki arra, hogy biszex? Van valami változás a testen, vagy ilyesmi? Legjobban a férfi "oldalról" érdekelne ez a dolog. úgy értem hogy a férfiak ezt hogy veszik észre hogy ők bi-k.

2015. jún. 27. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a fiúkat és a lányokat is vonzónak találja..
2015. jún. 27. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki nem tudja elviselni ezt lehet vagdossa magát...csak ilyen és ehhez hasonló változások vannak a testen.

nem fog puncija nőni a csávónak mert biszex. és egyszerűen a fiúk iránt is érdeklődik. megnéz egy kidolgozott férfi testet és tetszik neki, felizgatja egy pénisz látványa. de ugyanúgy egy szép formás mellé is.

2015. jún. 27. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
97%
Testi változás...?:D Hát, ha az erekciót (egy pucér férfi láttán) annak tekinted, akkor esetleg.
2015. jún. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!