Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem folyton ezt?
Alapvetően heterónak tartom magam, mégis vannak ebbe bele nem illő gondolataim, vágyaim. Azt hittem, hogy majd idővel elmúlnak, hiszen tiniként szerintem elfogadható, ha valaki a saját neme iránt érdeklődik, ekkor még nem tisztázódtak le senkiben sem a határok.
Ambivalens érzéseim vannak, az egyik pillanatban még vonzódom valamihez, a másikban pedig már egyáltalán nem. Most konkrétan a férfiakra gondolok. Néha csak rájuk tudok gondolni és akkor úgy gondolom, hogy csak egy férfival tudnék párkapcsolatban élni. Máskor pedig épp az ellenkezője történik. És ez a kettősség teljesen kikészít. Tudnátok segíteni? Köszönöm.
20/F
Épp ettől félek. Tegyük fel, hogy nagyon jól sikerül. Akkor felvállalom magam, de hogy fogok a baráti köröm szemébe nézni?
És a családom számára is nagy törés lenne. Nem vagyok az a kislányos típus, kifejezetten férfias jegyeim vannak. Szerintem nagyon nehezen fogadnának így el. De elnyomni sem akarom, mert akkor egész életemben hordoznom kellene a vágyat és az valószínűleg még nehezebb, mint elfogadtatni magam.
Nem tudom, mit tegyek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!