Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti mit csinálnátok, ha kiderül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtök biszex? (23/ F)

Figyelt kérdés
Örülnétek?
2015. jún. 22. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

No, én bi nő vagyok, a párom kezdetektől fogva tudja és semmi problémája nincs is vele. Köztünk nincsenek titkok és tabuk, megbeszéltük, hogy egyelőre nem szeretne hármasozni és azt sem, ha más lánnyal lennék, de idővel képes lenne változtatni ezen a hozzáálláson. Én nem erőltetek semmit, hiszen így is boldog vagyok vele.

24N

2015. jún. 23. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem az számít megcsalásnak, ha nem vagyunk őszinték egymással és így kavar bárki mással a hátam mögött

az, hogy akivel kavar, milyen nemű, nem érdekel. attól, hogy a barátnőm egy nőhöz vonzódik, nem másabb a helyzet, mintha férfihoz. nem fontosabb és nem is kevésbé fontos, nincs különbség.

én poli vagyok, úgy, hogy nem bánom, ha a partneremnek van rajtam kívül partnere, DE szeretnék tudni róla. és fordítva, magamtól is elvárom, hogy tudassam vele, ha nekem megtetszik valaki.

a bizalom a lényeg, ami informáltságon alapul, anélkül nem megy.

persze benne van a pakliban, hogy a fentiek ellenére kissé féltékeny leszek, természetes reakció, de nem esnék/esek túlzásba és őrjöngeni sosem fogok, nem akarok

2015. jún. 23. 18:29
 13/13 manly ***** válasza:
Nekem volt egy fatal csaj akiről tudtam, h biszex, ma már gyakran férfinak öltözik, rövid férfias a haja, öltönyben jár-ennyire kijött rajta a kétneműség és így már nem is kellene.Láttam a facén lány élettárssal.
2021. okt. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!