Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thaiföldön miért van ennyi shemale?
A shemale-ek alapvetően szegény férfiak voltak. A 3-as jól leírta a dolgot. A szegény férfiak meg így akarnak nővé válni (inkább szörnyek lesznek), hogy úgy keressenek pénzt, mint a női társaik.
4: Tömegek. Sok férfi nem dugna seggbe másik férfit, de egy ilyen izét, aminek farka van, de amúgy női arca, melle, illata van.
Sokszor voltam Thaiföldön, és párszor más ázsiai országban. A kérdés bennem is rengetegszer felmerült. Teljesen más kultúra, összehasonlíthatatlanul toleránsabbak mint Európa vagy az Egyesült Államok. Volt ismerősöm akinek az volt a véleménye, (elgondolkodtató) hogy nálunk vagy bárhol máshol ugyanennyi volna, ha nem lennének a társadalomból kitaszítva illetve nem érné őket annyi atrocitás. Ázsiaiak szerint ez abból adódik, hogy a szegénység végett a szülők ott hagyják nagyanyjuknál, nagynéninél, unokatestvérnél a csecsemőt és máshol élnek/dolgoznak mint ahol a gyermek felnevelkedik. Ebből az is következik, hogy könnyen lehet egy egész hölgykoszorúban nő fel, nincs apa kép ami kialakulhatna náluk. Egyszer csak azon veszik észre magukat, hogy a kisfiú egy rokon kislány ruhájába bújik. És mivel toleránsabbak, senki nem ellenzi, elfogadják így.
A műtétek java BKK-ban történik, itt kb olyan híres a plasztikai sebészeti gárda, mint mondjuk ahogy Magyarországon csupán Sopronban több mint 300 fogorvosi praxis működik. Aki járt már Pattayán a sétáló utcában éjszaka, tudja, hogy mindig van kb fél, - egy tucat a szó szoros értelmében világhírnek örvendő shemale, akik még a közös utcai fotózásért is pénzt igyekeznek kérni, nem is keveset. Aztán ott van a Tiffany vagy a régebbi Alcazar revü műsor, ahol csak és kizárólag shemale-ek lépnek fel, a világ 3-4. leghíresebb revüműsora. Nagy várakozásokkal néztem meg, (szinte borítékoltam a csalódást) de minden várakozást felül múlt, elképesztő volt. Tudni kell, hogy ezek napi 2 előadással működnek, egy héten 7 nap és mindig minden nap telt házzal.
Aztán a prostituált shemale-ek is csakúgy mint a valódi lányok, nem a saját gazdagodásukra költenek, hanem az ügyfelektől kapott pénzzel már indulnak is a bank felé, hogy a családnak vagy 80 %-át haza küldjék. A szexturistákat s a prostituáltakat sem veti meg senki, valóban SENKI. Nyugodtan (liberálisan persze) úgy is fel lehet fogni, hogy a szex turisták áldott karitatív tevékenységet folytatnak, s ezzel nem is vagyok távol a valóságtól.
Bocs ha a témától kissé eltértem, talán nem unatkoztatok. A témával kapcsolatosan kisfilmek az ismert video megosztó csatornán ezrével. Csak be kell írni, hogy Pattaya Walking street, Shemale in Pattaya, Alcazar vagy Tiffany show in Pattaya
Jó szórakozást.
Köszi a kimeríő választ!
Tehát a maffiának nincs is köze hozzá?
Nálunk a prostik általában nekik tejelnek, illetve feltételezném h pénzük is csak nekik van műtétre.
BKK hol található?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!