Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Te járnál transzneművel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te járnál transzneművel?

Figyelt kérdés

Én heteroszexuális lánynak tartom magamat, de simán járnék transzneművel. Ahogy elnézegettem youtubeon az átalakulásokat, legtöbbjükön nem is látszik, hogy lány testben születtek, a fejlett orvostudománynak köszönhetően.

Ti nyitottak vagytok a témában?

2015. jún. 19. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
nyitott abszolút! addig amíg tényleg minden passzol lelkileg köztünk.
2015. jún. 19. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Még ha ott is tartana a tudomány, hogy abszolút nem látni akkor is tudnám, hogy nem az volt és zavarna. Meg mindenki lebuz.izna.
2015. jún. 19. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 19. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem járnék transzneművel (sőt olyan cisszel sem, akinek a nemi szervein akár töredék ennyit szobrászkodtak), de amúgy az őket érintő társadalmi kérdésekben nyitott vagyok.
2015. jún. 19. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
nincs az az isten
2015. jún. 20. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, én is az vagyok. De fontos, hogy ne legyen labilis személyiség. Sokan hiszik, hogy az átalakulás majd minden problémájukat megoldja, aztán kiderül, hogy mégsem. Erre pedig nehéz egy kapcsolatot felépíteni.
2015. jún. 20. 12:24
 7/10 anonim ***** válasza:
én leszbikus vagyok, de járnék transznemű nővel.
2015. júl. 2. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
igen 30F
2015. júl. 3. 19:21
 9/10 anonim válasza:
Igen.
2015. júl. 11. 02:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egy lánytestben született fiúba vagyok belezúgva. Én pedig lány vagyok. Szóval igen. :)
2015. dec. 3. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!