Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez vonzódom valójában? (Bi)
Egész életemben a nők, a női testet tartottam szépnek. Az utcán is csak a nőket nézem meg, sosem fantáziáltam férfiakról. Sőt a nőies férfiak kifejezetten taszítanak.
DE! 7 lánnyal feküdtem le eddig és egyikkel sem élveztem/kívántam a szexet igazán.
Tudom, hogy passzívként elképesztően tudnám élvezni a szexet, nagyon vágyom rá h valaki a magáévá tegyen!
Viszont sosem tudnék férfival csókolózni vagy szerelmesnek lenni belé. Még ebbe az egészbe belemenni is baromi nehéz.
Jól jönne valami értelmes tanács :D
F27
A dologhoz még hozzátartozik ez is:
A nők párkapcsolatilag frusztrálnak, nem tudnék megbízni nagyon egyikben sem, meg szerintem nem is lennék elég nekik (se az ágyban) se máshogy.
Imádok tangát hordani, büszke vagyok a kerek fenekemre! (Legtöbb barátnőm lepipáltam ebben!) Úgy érzem ez a szexualitásom központja! Amúgy minden másban "férfias" vagyok, senki nem mondaná rám h vannak meleg hajlamaim.
Több infó nélkül én azt mondom,homoszexuális vagy. A női testet mindenki vonzónak és szépnek találja, viszont ha nem gerjedsz be rájuk,akkor hiába tagadod, hogy nem tudnál pl csókolózni egy férfival sem. 7 lányt is azért erőltetted szerintem, mert azt hitted, velük jobb,de mégsem kívántad őket.
Ha már arra vágysz, hogy magáévá tegyen egy férfi,inkább próbáld ki,és meglátod, és amint rájössz, hogy jó dolog, szerintem a csók is tetszene.
Az meg, hogy imádod magadon a tangát szerintem felesleges információ volt,az öltözködést ne vedd ide.
Köszi a megértő válaszokat!
Mondjuk tényleg szokták mondani, hogy a nők is sokszor szépnek tartanak egy másik nőt és megnézik őket. A pasikra meg azt h nem nagyon fontos hogyan néznek ki. Ezzel egyet tudok érteni. Inkább az a fontos, hogy korrekt, megbízható, diszkrét. A nők is így gondolkodnak vajon?? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!