Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a mind a két nemhez, de szeretnék most lánnyal is együtt lenni. Valaki?
Az lenne a kérdésem hogy eddig csak fiúkkal voltam szexuális viszonyban. Lányokhoz is vonzódom, csak még nem tudtam eljutni egy lánnyal odáig hogy szexeljek vele. Viszont most szeretném egy lánnyal a szüzességemet elveszíteni, mindenféle kötöttségek nélkül. Olyan bevállalós nem félős budapesti lányt keresek aki szereti a biszex fiúkat, és bevállalja a szüzesség elvételt. Nem keresek prostit pénzért! Én egészséges vagyok, nincsenek nemi betegségeim. Várom a levelet. :)
23/F.
Ügyes csajozási taktika! :D
De szerintem nem jön be. Majd mit gondolsz? Valaki ír, hogy menjetek szexelni? Maximum pénzért... ingyen aztán így nem kapsz.
Szedj fel egy csajt... és élőben, akkor elhiheted haza.
?
elviheted* elírtam, de mindenki így csinálja, élőben még vannak erre vevő lányok is, de itt... gondolj már bele. Hány szerencsétlen van gyakorin? Honnan gondolják azt, hogy te nem egy vagy a sok közül?
Szerinted nekik puhap@csre van szükségük, vagy egy férfira?
Ha eddig csak seggbe raktál férfiakat, mi garantálja, hogy a puncit élvezni fogod? Vagy a lányoknál is a segget akarod? Akkor meg minek a lány? Ott vannak a pasik.
Amúgy szerintem simán vannak olyan lányok, akik gerjednek az efféle dolgokra. Én szeretem, ha uralkodnak rajtam, de valamiért azt is szeretem, ha én vagyok az, aki bevezeti a másikat az élet nagy rejtelmeibe. :D
Ha itt nem is, de esetleg valamilyen havernővel, vagy mással simán elveszíteheted a szüzességed. Mármint azt a szüzességed, amit a lányoknak tartogattál, vagy mi.
De pont ezaz, hogy itt csak az életképtelen srácok írnak ki ilyen kérdést. Elmondom mi itt a valóság.
Sosem voltál se meleg, se biszex, csak kitaláltál egy háttértörténetet, hátha így majd valaki rádír.
Vannak kapcsolatok, amik itt jönnek össze, de nem így, és nem kérdésfeltevéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!