Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti mit szólnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok, hogy ha kiderülne 2 hónap után, hogy a barátotok bi?

Figyelt kérdés

Szóval már mondta máskor is, hogy volt egy fiú barátja, de nem gondoltam komolynak a dolgot, mert csak csókolóztak és kb csak 1 hétig jártak. De múltkor ilyen felesz vagy merszet játszottunk miközben pálinkát ittunk és ott mondta egy kérdésre, hogy neki nem számít, hogy fiú vagy lány e a párja, csak az a lényeg, hogy szeresse.

Majd konkrétan el is hangzott a szájából, hogy ő bi.

Tudom, hogy komolyan gondolja velem és szeret és esküvőről meg gyerekekről is szoktunk beszélni, de elkezdtem aggódni, hogy ő bi. Mert pl szóba került a hármas szex. Engem ez sose vonzott volna. De mondta, hogy ő benne lenne..

Mi a véleményetek?

2015. jún. 14. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát lehet h nekem nem kéne válaszolni de engem nem zavarna mert szeretem a bi fiúkat..tudom kicsit beteges..viszont a 3as nem :/
2015. jún. 14. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

2 hónap után esküvőről és gyerekekről beszéltek?

Várjatok még szerintem, sok dolgot fogtok még megtudni egymásról. :D

2015. jún. 14. 21:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak beszélünk róla, hogy majd akarunk gyereket, meg össze akarunk hézadosni. Perzse nem most, de majd évek múlva. Szerntem ezzel nincs gond, mutaja hogy komolyan gondoljuk és ugyanazok a céljaink az életben.

21L

2015. jún. 14. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Jaj te szegény, a melegek köztudott, hogy abnormális emberek, minél előbb szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert a végén még bemagyarázza neked, hogy ez csak genetika blablabla. Vagy küld el valamilyen gyógykezelésre(psychiatrya), és mondogasd azt neki, hogy minden jobb lesz.
2015. jún. 16. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Sok sikert! 4-es voltam
2015. jún. 16. 14:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem meleg, hanem bi. És még sosem volt férfival szexuálisan, csak csókolózott egy sráccal mikor 16 éves volt.
2015. jún. 16. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Ha tudnám, hogy szeret, akkor nem fog megcsalni. Ha meg megcsal tökmindegy hogy fiúval, vagy lánnyal.
2015. jún. 16. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? Addig amíg szeret, nem akadály. Viszont a 3-as dolog az nem menne.
2015. jún. 16. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát tolerancia ide vagy oda engem viszont zavarna, ha biszex lenne a párom, mégpedig azért mert szexuálisan vagy érzelmileg vonzódik fiúkhoz is. Ennélfogva ha rájön az ötperc, akkor feltételezem megkíván egy férfit is, ezáltal én a második helyre kerülnék, amit én nem viselek el.
2015. jún. 20. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!