Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen lenne, ha egy biszex lány haveromat befizetném egy körre egy másik lánynál?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 20:26
1/7 anonim válasza:
Akkor lenne vége a barátságunknak.... :D
2/7 anonim válasza:
Fizetnéd? Prostit akarsz vinni neki? Hát én a helyében nem örülnék, az biztos!
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lenne vevő rá.
A pasik egy része elvből nem menne soha pillangóhoz, de a bi lányok között szerintem sokkal magasabb azok aránya, akit ugyan vonzanak a csajok, de szolgáltatásként nem akarják.
Mondjuk poénosan megkérdezheted tőle. De ha komolyan rákérdezel, elég valószínű, hogy besértődik.
4/7 anonim válasza:
Én megnézném és be is szállnék hozzájuk. 3:)
5/7 anonim válasza:
Biszex vagyok, és biztos hogy kitekerném a nyakadat. :3 Számomra sértő lenne, ha egy haver, de ha még egy közelebbi barát is lenne, ne szóljon már bele a szexuális életembe.
Utolsó: csak szeretnéd. :D
7/7 anonim válasza:
én személy szerint örülnék neki, de sokan megsértődnének. Puhatolózz. Lökd fel poénként, és ha jól reagál, mondhatod, hogy nem muszáj csak poén legyen, komolyan gondoltad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!