Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy a biszexuálisok megbízhatatlanok?

Figyelt kérdés
Egyre föl csak azt olvasom, hogy "így meg úgy otthagyott a pasi/csaj" meg "ezek csak szexelni akarnak, semmit mást". Arra esetleg nem gondolnak, hogy talán illene már az elején letisztázni, hogy ki és mit akar? A kommunikációval van a bibi, ha erre képtelenek, utána meg potyognak a krokodilkönnyek, mert a szemét csak kihasználta őket. Ha valaki eleve úgy hirdeti magát, hogy csak szex és az is csak alkalmi, akkor miért hisztizik a másik fél, hogy nem keresik őt?
2015. jún. 8. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. jún. 8. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én biszex vagyok. Ha párom van, akkor az kizárólagos kapcsolatot jelent, mindkét nem irányába. Kivéve ha ezt másképp beszéljük meg, de nálam ez az alapértelmezett. Egy pasival lefeküdni ugyanúgy megcsalása a barátnőmnek, mint egy lánnyal lefeküdni.

21F

2015. jún. 8. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszexként mondom, hogy sajnos van alapja. Rengetegen vannak olyanok, akik azonos neművel csalják ellentétes nemű párjukat a tudta nélkül. Amúgy meg a heterók közül is félredug egy csomó ember. Fene tudja. Döntse el mindenki maga.
2015. jún. 8. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

tudatlanok és előítéletesek

mi egy bi pár vagyunk, és évek óta nem csaltuk meg egymást

2015. jún. 8. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Én tudatlan vagyok.

Bivel az a gond hogy nekik sem lehet 2 párjuk.

Még a mai liberális fene nagy toleráns társadalmunk sem tudja ezt elfogadni és nem tudja hová tenni .És igen is válasszon hogy kihez legyen hűséges és törődjön bele hogy csak félig él.

2015. jún. 9. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer megdugtam egy bi srácot, akinek éppen barátnője volt. Később összefutottam vele és a barátnőjével a Tescóban. Csak köszöntünk egymásnak persze, de ennyi. Csinos nője volt, nem értem mellette még miért akarta férfiakkal seggbe rakatni magát.

Teljesen logikusan levezethető, hogy a biszex férfiak azért megbízhatatlanabbak egy kapcsolat során, mert ezerszer több lehetőségük van szexre mással, mint egy heterónak. Ha egy kapcsolatban lévő heteró srác szexelni akar, akkor még mindig valahogy el kell csábítania egy másik nőt is, ami nem olyan egyszerű.

Egy biszex csávó meg mit csinál? Felmegy valami meleg társkeresőre, képet cserél egy sráccal és ha tetszenek egymásnak már másnap dugnak. Remélem látszik a nehézségi fokozatok különbsége és hogy miért nagyobb a csábítás egy biszexnek.

2015. jún. 9. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!