Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskivancsi79 kérdése:
Mi az ami nektek bejön egy nőiruhás pasin?
Figyelt kérdés
Akinek nem jön be nem kell irni.
Ha lehet akkor nemet és kort is irjatok, de privátba is elküldhetitek ha valaki nem szeretné kiirni.
Köszönöm.
#biszexualitás #lányruhás
2015. jún. 5. 06:52
3/5 anonim válasza:
A szép formájú, harisnyás lába. 40/F
4/5 anonim válasza:
A ruha,ha csini. Mert a ronda ruhàk nem jónnekbe sem nőn sem pasin.
fölleg a bugyi,szandi/cipő/papucs
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én 18 éves srác vagyok, kb. 13 éves korom óta izgatnak az ilyen női ruhák. Nem mondanám magam crossdressernek, csupán csizmákat, cicanacikat, farmerokat szoktam felhúzni :) Imádom ha jó feszesek. A leopárdmintás ruhákért meg egyszerűen megőrülök, van is egy olyan cicanacaim :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!