Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy lány, de már van barátom rég óta?
megkérdezed tőle, hogy édeshármas? meg hogy elmehetsz e szexelni lányokkal. én megengedném, sőt nekem tetszene
25 f
Ha van barátod, ha nincs, próbáld ki, ha izgatja a fantáziádat. Ne hagyd elveszni a legszebb éveidet anélkül, hogy kiélted volna, amire vágysz. Aztán majd eldöntöd utána, hogy mit szeretnél. Szerencsére ma már azért elfogadja a többség, ha ki is derülne, hogy inkább a lányokat szereted.
Ha úgy érzed, kérdezd meg előtte a barátodat, hogy megengedné e,, hogy egy lánnyal kettesben szeretkezz.
Ha nem engedné, nem hiszem, hogy tovább vele kéne maradnod. Nem vagy senki tulajdona, és ő sem a tiéd.
Ezt az édeshármas dolgot meg, amit az egyik válaszoló írt, szerintem felejtsd el egyelőre. Nem hiszem, hogy jól esne, ha látnád, hogy a barátod ráizgul egy másik lányra.
Vagy ha megbeszélitek, hogy csak veled foglalkozzon, ő is és a lány is, akkor ahogy gondolod, de szerintem előbb mindenképp csak kettesben szeretkezz egy lánnyal.
mióta vagy együtt a pároddal? csak mert szerintem ha régebb óta és még nem mondtad el neki, ott nincs minden rendben... Én a barátomnak elmondtam (szinte senki más nem tud róla), amikor láttam, hogy ez nem csak flört lesz, hanem komolyan gondoljuk mindketten és járni szeretnénk. Nagyon meglepődött, de fogadta. Ettől függetlenül nem tervezem őt megcsalni lánnyal sem, de ez igenis a személyiségem része és sok dolgot megmagyarázott ez az egy infó, amit addig nem értett.
Habár ha mondjuk 2 év járás után állsz elő vele, felmerül majd benne benne a kérdés, miért titkoltad el eddig előle?
Ha szereted a párod, nem a háta mögött csalod, hanem elmondod neki (na nem úgy kell kezdeni, hogy nőkkel akarok hálni, hanem lassan felvezetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!