Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek, ha szopás közben kézzel simogatják golyoitokat?
Figyelt kérdés
Értelmes max. 22 éves budapesti fiuk válasza erdekel csak.
Kössz.
2015. máj. 23. 23:26
11/19 anonim válasza:
Ha masszirozza gyengeden, es szopogatja oket, illetve bekapja oket, az a kedvenvem, mikozben jo kemenyen szetszopkodja a farkamat, bo nyallal, szuk szajjao, kreativ keztechnikaval. Csak ugy froccsog a sperma a torkara, arcara. :)
12/19 anonim válasza:
jA, hetero vagyok bocs, meloztam, beneztem a kategoriat.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem baj :D
Nekem is adj lehetőséget :D
2015. máj. 24. 01:23
14/19 anonim válasza:
Kérdező hány éves vagy és hogy nézel ki?Jöhet a válasz privátban is ;)
15/19 anonim válasza:
Vegyél 1 kutyát aztán szopkodhatod éjjel nappal.
16/19 anonim válasza:
nem mert csikis vagyok ott,es röhögök.
17/19 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan szeretik, én úgy vagyok vele, hogy ha hozzáérsz a herémhez, vállból letépem a kezed, de hát kinek mi :)
19/19 anonim válasza:
Szeretem a zacsimat maszturbáláskor, szopatáskor izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!