Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként gáz ha engem az izgat hogy két fiút szopok egyszerre?
Figyelt kérdés
Helyes 22 éves alatti bpi érdekelne.2015. máj. 21. 15:04
11/24 anonim válasza:
A Földön 2050-re csaknem tízmilliárd ember lehet, és halomra fogják egymást ölni munkáért, lakásért, élelemért, vízért, olajért. Úgyhogy, ha úgy vesszük, a homokosok legalább ezt a problémát nem fokozzák, hiszen nem szaporítják az éhes szájat, sőt, inkább örökbe fogadnak már meglévő árvákat. Na?
12/24 anonim válasza:
Oda kellett volna írnod a kérdésedhez, hogy "csak azok írjanak, akiket ez a látvány nem izgat."
Egy ilyen látvány minden normális embert izgat, mert erről szól, ilyesmiről szól a szexualitás.
13/24 anonim válasza:
Van olyan akit nem izgat?
Mert engem is izgat.
14/24 anonim válasza:
Hát én 19/F és én is szeretek szopni:
15/24 Közveszélyes Kontár válasza:
#10 31% os te kis *** te **** hogy a ****
meg erteted?
16/24 anonim válasza:
Gusztustalanok vagytok mind, itt max. egy normális ember van: Én. Homokládának meg gyereket nem adnék a kezébe, még a végén molesztálná. Lehet lepontozni, de sajnos ez a való világ.
17/24 anonim válasza:
Fura mód a hírek nem az örökbefogadott gyereküket molesztáló bzi párok eseteivel van tele, hanem azzal, hogy kőkemény hetero apukák kurogatják évekig az èdes vagy nevelt kislányukat. Magyarországon is. De mind1.
18/24 anonim válasza:
17# Azért egy hetero férfit ne akarj már össze hasonlítani egy homokossal, kitudja milyen perverzió által lett az, ami.. Nyilván vannak beteg, perverz emberek, de szerintem a melegek között jóval többen vannak.
19/24 anonim válasza:
Egy gyerek meg nem játékszer. Faszt akart, hát érje be vele..
20/24 anonim válasza:
szerintem tök klassz lehet.szerintem annyira édi lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!