Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiúval egyszerre? L/18
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mostansag fantazialgatok arrol, hogy edesharmasban legyek egyszerre ket fiuval, vagy akar egy fiu testver/ikerparral. Nem tudom honnan jott ez a gondolat, meg soha semmi "izgalmasabbat" nem probaltam ki. Szerintetek hogyan/hol tudnek olyan sracokkal ismerkedni, akik ebbe belemennenek? Nem kell hogy modellkinezetu uriemberek legyenek, de a partner iranti tisztelet szerintem elengedhetetlen, meg egy egyejszakas kalandnal is.
(Kerlek ne r*bancozzatok le emiatt, akarmennyire is tunok annak.)
2014. szept. 14. 20:46
1/25 anonim válasza:
Szerintem itt bőven akad jelentkező.
4/25 anonim válasza:
Na jó, leszek az egyik pasi. De csak a te kedvedért.
5/25 anonim válasza:
és hogy képzelted el? egyik popó másik punci? Őszintén
6/25 anonim válasza:
csak saját tapasztalatot mondhatok :D
két fiúval eszméletlen volt :D duplán kényeztettek :)
ajánlom ha van lehetőség próbáld ki :)
10/25 anonim válasza:
ezt a sok langyost uram isten,bele nem mennék max ha 2 csaj lenne(vagy 3)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!