Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/19 anonim válasza:
nem járnék vele, de szerintem nem rossz. szexre jó lenne, bi vagyok és nekem pont bejönnek az ilyen "keverék" fiúcskák.
15/19 anonim válasza:
uh, jók a cuccai meg a haja, de nem 19/f/meleg
17/19 anonim válasza:
GD!! :D Kellemes meglepetés ilyen képbe botlani gyk-n.
Meleg vagyok, GD nekem mint pasi nem igazán jön be, de a kpop tele van helyes, nála némileg férfiasabb kinézetű fiúkkal, akiket nem dobnék ki az ágyamból sőt...!
19/19 anonim válasza:
Az ázsiai fiúknak nem kicsi a péniszük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!