Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fiú+1 lány biszex hármas, aminek alapja barátság és kölcsönös vonzalom és ebben a hármasban nem létezik tabu. Izgathat ez valakit?
Figyelt kérdés
eközött a három ember között bármi megtörténhet. szendvics is akár. izgatóan és reálisan hangzik ez vagy csak egy naiv álom?2015. máj. 18. 15:51
11/21 anonim válasza:
# 8 vagyok. és kérdező te lány vagy?
12/21 A kérdező kommentje:
az jó, hogy ha nem derül ki a kérdésemből. akkor lelkileg is megfelelő vagyok a hármashoz :-)
2015. máj. 18. 17:50
13/21 anonim válasza:
Én szivesen benne lennék..még komoly kapcsolaton belül is..f37
14/21 A kérdező kommentje:
normális komment?
2015. máj. 18. 21:58
15/21 anonim válasza:
Természetesen létezhet. Én is ismerek olyat, ahol ez működött. El kell fogadni egymás dolgait, ennyi. És persze nem árt, ha mindenki mindenkinek bejön alkatra is.
28F
16/21 anonim válasza:
Én csináltam hasonlót, mondjuk egyszeri alkalom volt.
17/21 anonim válasza:
Engem is nagyon izgat egy ilyen 3as. Akik már részt vettek ilyenben, hogyan hozták össze? Bp, 27f
18/21 anonim válasza:
Engem ugyan ez izgat csak 2 lannyal. F
19/21 anonim válasza:
én2 barátnőmtől is simán megkérdeztem, és mondták hogy nem, de nem is volt belőle semmi gond, kicsit kibeszéltük miért... egyiken főleg csodálkoztam, mert szerette nagyon a popószexet, volt hogy farkammal az egyikben,vibrivel voltam a másik lukban, és fordítva, megkérdeztem hogy nem élvezné-e ugyan ilyen nagyon két pasival, de nemet válaszolt ő is... én szeretem kényeztetni a partnereimet, simán benne lettem volna, mert izgat, ha jól érzik magukat. őneki simán voltak orgazmusai csak popószex közben is, csodálkoztam miért nem próbálná ki a szendvicset... jópár hónappal később szétmentünk. igazából most szívesen csatlakoznék párhoz is, szinte mindent megtéve amire a csaj vágyna, nem sok tabu van előttem, szeretem ha kielégül... nem zavarna a párja jelenléte, sőt, izgatna ahogy látok mást szexelni, még nemrég voltam csak 2 csajjal először életemben, nagyon jó volt, most kipróbálnám a 2 pasi egy csaj szitut is. igazából hosszútávra is érdekelne, és enyhe biszex dologgal is... szexben nincs sok tabu előttem, bi is érdekel, enyhe tapasztalatom volt, és jó emlék.
20/21 A kérdező kommentje:
19: ezaz másolgasd be ezt a szövegedet minden hasonló topicba
2015. nov. 9. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!