Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért vagyok úgy oda a biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok úgy oda a biszex fiúkért?

Figyelt kérdés

Holott nem vagyok fiú, de valamiért nagyon vonz ennek a gondolata :D

Nem tudom,hiszen találkozni nem igazán találkoztam még eggyel sem...

Szerintetek miért lehet?

2015. máj. 17. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
van egy biszex haverom. pécsen. ha gondolod
2015. máj. 17. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert különleges értelmet tulajdonítasz neki, holott ugyanolyan mezei irányultság, akárcsak a heteroszexualitás. Új, csilli-villi, eddig még ismeretlen vagy nem is tudom.
2015. máj. 17. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

www.undoritoperverzdogvagyok.com

Egyébként ja, szerintem is kicsit túl sokra értékeled őket, pedig ez is csak egy szexuális orientáció. :D

Különben meg ha biszexszel kezdesz, tudni kell, hogy úgyis félrekacsint néha, mert hiányzik neki a másik nem. (legalbábis a nagy átlag)

2015. máj. 17. 23:02
 4/15 anonim ***** válasza:
De jó, akkor egy kapcsolatban nem köveznél meg a hajlamomért. Félre ne érts, ha Veled lennék, akkor Te lennél, csak a múltam dolgait el tudnád fogadni. Te egy kincs lennél nekem! :)
2015. máj. 17. 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Hármas, ha tudnád, mekkora hülyeséget írtál ide, most bőgve vergődnél a fájdalomtól. ...Helyetted sírok én is itt. Barom.
2015. máj. 17. 23:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem hinném, mert nem tulajdonítok neki olyan nagy jelentőséget, csak valahogy vonz a dolog...

(Talán, valahogy az imponál, hogy ugye, mindkét nemet ugyanúgy "elfogadják", bár nem tehetnek róla, és valahogy ez olyan jó dolognak tűnik a szívemnek, az agyam viszont felfogja, hogy ez is csak egy irányultság, szóval, most két énem csatázgat... na,jó, azt hiszem, ez elég érthetetlen lett :D)

2015. máj. 17. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatnak a biszex srácok, én meg biszex lány vagyok. :)
2015. máj. 17. 23:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg biszex srác vagyok és izgatnak a biszex lányok. :D
2015. máj. 17. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volna a tippem, hogy talán azt gondolod hogy jobban átérzik a feminin dolgokat vagy nem is tudom?

Végülis nálam van benne igazság, pl. engem simán lehetne vinni vásárolgatni is, nem irtózom tőle, csak egy jót kell nevetgélni közben és kész! Úgy mindkét nemnek a "sablon tulajdonságaiból" találok magamban, innen is meg onnan is. De mindig azt hiszem hogy lányoknál felesleges próbálkoznom is mert egy terminátornak kellene ahhoz lennem, én meg inkább az a féle vagyok akivel le lehet ülni és lelkizni meg elmélkedni dolgokról.

Azért gondoltam arra hogy lányok közül biztos jobb volna bi-t keresnem ha mégis átértékelem a helyzetemet mert biztos jobban megértene, nyilván ilyen nyitott kapcsolatokról meg nem tudom én mikről hallani sem akarok, ( sem a random emberekkel való éjszakázásokról) de mégis jó lenne ha őszinte lehetnék. Nem tudom kérdező, hogy te milyen érdeklődésű vagy, de ha bi vagy akkor lehet hogy ugyanezek az okok is benne lehetnek a dologban, csak fordítva.

19/f

2015. máj. 18. 01:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor találkozzunk. Irj
2015. máj. 18. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!