Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok úgy oda a biszex fiúkért?
Holott nem vagyok fiú, de valamiért nagyon vonz ennek a gondolata :D
Nem tudom,hiszen találkozni nem igazán találkoztam még eggyel sem...
Szerintetek miért lehet?
www.undoritoperverzdogvagyok.com
Egyébként ja, szerintem is kicsit túl sokra értékeled őket, pedig ez is csak egy szexuális orientáció. :D
Különben meg ha biszexszel kezdesz, tudni kell, hogy úgyis félrekacsint néha, mert hiányzik neki a másik nem. (legalbábis a nagy átlag)
Nem hinném, mert nem tulajdonítok neki olyan nagy jelentőséget, csak valahogy vonz a dolog...
(Talán, valahogy az imponál, hogy ugye, mindkét nemet ugyanúgy "elfogadják", bár nem tehetnek róla, és valahogy ez olyan jó dolognak tűnik a szívemnek, az agyam viszont felfogja, hogy ez is csak egy irányultság, szóval, most két énem csatázgat... na,jó, azt hiszem, ez elég érthetetlen lett :D)
Nekem az volna a tippem, hogy talán azt gondolod hogy jobban átérzik a feminin dolgokat vagy nem is tudom?
Végülis nálam van benne igazság, pl. engem simán lehetne vinni vásárolgatni is, nem irtózom tőle, csak egy jót kell nevetgélni közben és kész! Úgy mindkét nemnek a "sablon tulajdonságaiból" találok magamban, innen is meg onnan is. De mindig azt hiszem hogy lányoknál felesleges próbálkoznom is mert egy terminátornak kellene ahhoz lennem, én meg inkább az a féle vagyok akivel le lehet ülni és lelkizni meg elmélkedni dolgokról.
Azért gondoltam arra hogy lányok közül biztos jobb volna bi-t keresnem ha mégis átértékelem a helyzetemet mert biztos jobban megértene, nyilván ilyen nyitott kapcsolatokról meg nem tudom én mikről hallani sem akarok, ( sem a random emberekkel való éjszakázásokról) de mégis jó lenne ha őszinte lehetnék. Nem tudom kérdező, hogy te milyen érdeklődésű vagy, de ha bi vagy akkor lehet hogy ugyanezek az okok is benne lehetnek a dologban, csak fordítva.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!