Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex kapcsolatok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex kapcsolatok mennyire egyértelműek?

Figyelt kérdés

Elég nehéz megfogalmazni amit le szeretnék írni :)

Nem tudom hanyadszor kezdem újra :D Nincs pasim, és nem is ezt keresek, hanem egy olyan viszonyt, ami haveri alapú dolog, lehetnek benne kapcsolati elemek (együttalvás, összebújás), de nem akarom azt, hogy "meg legyen kötve" a kezem. Se azt, hogy ezt mások tudják meg. Nem szégyenlem, erről szó sincs, csak ha valaki biszex, és kitudódik, akkor elhúzódik a másik oldalra, mivel nem igazán veszik emberszámba utána.

Nos a kérdésem az, hogy 2 fiatal mennyire oldhatja meg azt, hogy otthon (tökmindegy melyiküknél) együtt tudjanak aludni meg ilyesmi? Nem lesz ez szülői szemszögből gyanús? Még ha a srác szobája tabu is a szülőre nézve?

21 vagyok, és igazából szeretnék ilyen havert találni, akivel eltölthetném a napjaimat... de félek hogy ez így nem megoldható, maximum egyedülálló egyedül élő idősebb pasival.

Most vagyok túl egy kapcsolaton (lánnyal) és most szeretném kiélni a fiús részt, de elég anomáliásnak tünik ez az út.

2015. máj. 16. 15:01
 1/9 anonim válasza:

21 évesen már a fiatalok fele a szüleitől külön él, és független, most volt ilyen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2015. máj. 16. 15:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát én 22 leszek mikor végzek a sulival és legalább 1 évet szeretnék még otthonról dolgozni, hogy ne üres kézzel jöjjek el.

Vagyis 23-24 éves koromtól leszek független.

2015. máj. 16. 15:43
 3/9 anonim válasza:
Ja értem, akkor szerintem nehéz lesz megoldani kicsit, én is meleg vagyok, addig én nem is próbálkozom ezzel, míg itthon lakom 18/F
2015. máj. 16. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:

félreértés ne essék... fiú vagyok. Azért mert pasimat írtam nem godnoltam hogy ez ilyen félreérthető. fiúnak is lehet pasia => biszex másik oldala.

De nem pasit keresek, hanem haveri alapú dolgot => lány nem mondana ilyet szerintem :D

2015. máj. 16. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, gyanús volt, hogy lány ilyet nem szokott írni :D akkor az lenne a tökéletes nő :D

ha ez lenne:

Jaaaj csak össze akarok költözni egy sráccal, nem kell járni csak összebújni, szex meg ilyesmi, de néha más lányokkal is szexelek--- ugyan baje? 21L

Azt hiszem akkor beszakadna a privi áradattól a GYIK :D

2015. máj. 16. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szóval akarsz egy srácot, akit néha meg lehet döngetni és azonnal eldobható, mihelyst akad valaki jobb? A Túl a barátságon pont erről szól, ott nagyon jól be van mutatva, hogy nem működik az, ha komoly párkapcsolat mellett összejársz valakivel, akivel csak dugtok, mert akivel csak szexelsz az rohadt szarul fogja érezni magát, hogy ő csak egy másodhegedűs, akit néha szánalomból megßasznak, de semmi komolyat nem akarnak tőle, akivel meg komoly kapcsolatot akarsz pedig akármennyire titokban tartod gyanakodni fog és távolságtartó lesz. Ha kötetlen szexet akarsz, akár nővel, akár férfival, akkor mellette ne keress komoly párkapcsolatot. Vagy egyik, vagy másik.
2015. máj. 16. 19:17
 7/9 A kérdező kommentje:

nem, egy olyan havert keresek, akivel lehet több mint haverság, de megmarad a haverság szintjén.

nem barátnőnek vagy pasinak gondolom.

Tény ha egyikünk megállapodik mással, akkor ennek lőttek, de ez nem erről szól.

2015. máj. 16. 19:20
 8/9 A kérdező kommentje:
egyébként se akarok most párkapcsolatot, csak nem akarom elkötelezni magam, pár évig meglennék vele. Az meg bőven jó neki is nekem is úgy, hogy egyikünkk sincs elkötelezve,
2015. máj. 16. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akarsz egy havert,néha megdug,és te is őt,közben eljártok néha moziba,sörözni,stb. Ez igy mind szép és jó,de a srác előbb utóbb többet fog érezni,vagy akár te. A biszexek is beleszerethetnek ám egymásba! De ha egyikőtök igy érez és a másik nem,akkor annak fájdalmas vége lesz még idő előtt. A fentebb hozzászóló írta a Túl a barátságon-t. Jah,ott is az egyik srác többet akart mint szex,ki lehetett venni a viselkedéséből.
2015. máj. 16. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!