Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex kapcsolatok mennyire egyértelműek?
Elég nehéz megfogalmazni amit le szeretnék írni :)
Nem tudom hanyadszor kezdem újra :D Nincs pasim, és nem is ezt keresek, hanem egy olyan viszonyt, ami haveri alapú dolog, lehetnek benne kapcsolati elemek (együttalvás, összebújás), de nem akarom azt, hogy "meg legyen kötve" a kezem. Se azt, hogy ezt mások tudják meg. Nem szégyenlem, erről szó sincs, csak ha valaki biszex, és kitudódik, akkor elhúzódik a másik oldalra, mivel nem igazán veszik emberszámba utána.
Nos a kérdésem az, hogy 2 fiatal mennyire oldhatja meg azt, hogy otthon (tökmindegy melyiküknél) együtt tudjanak aludni meg ilyesmi? Nem lesz ez szülői szemszögből gyanús? Még ha a srác szobája tabu is a szülőre nézve?
21 vagyok, és igazából szeretnék ilyen havert találni, akivel eltölthetném a napjaimat... de félek hogy ez így nem megoldható, maximum egyedülálló egyedül élő idősebb pasival.
Most vagyok túl egy kapcsolaton (lánnyal) és most szeretném kiélni a fiús részt, de elég anomáliásnak tünik ez az út.
21 évesen már a fiatalok fele a szüleitől külön él, és független, most volt ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hát én 22 leszek mikor végzek a sulival és legalább 1 évet szeretnék még otthonról dolgozni, hogy ne üres kézzel jöjjek el.
Vagyis 23-24 éves koromtól leszek független.
félreértés ne essék... fiú vagyok. Azért mert pasimat írtam nem godnoltam hogy ez ilyen félreérthető. fiúnak is lehet pasia => biszex másik oldala.
De nem pasit keresek, hanem haveri alapú dolgot => lány nem mondana ilyet szerintem :D
Igen, gyanús volt, hogy lány ilyet nem szokott írni :D akkor az lenne a tökéletes nő :D
ha ez lenne:
Jaaaj csak össze akarok költözni egy sráccal, nem kell járni csak összebújni, szex meg ilyesmi, de néha más lányokkal is szexelek--- ugyan baje? 21L
Azt hiszem akkor beszakadna a privi áradattól a GYIK :D
nem, egy olyan havert keresek, akivel lehet több mint haverság, de megmarad a haverság szintjén.
nem barátnőnek vagy pasinak gondolom.
Tény ha egyikünk megállapodik mással, akkor ennek lőttek, de ez nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!