Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt biszexuális férfiak vagy nők, akik családot alapítottak ellenkező neművel?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy miután már férjetek/feleségetek és esetleg gyerekeitek vannak, mi lesz az olyan vágyaitokkal/érzéseitekkel, amit az okoz, hogy a saját nemetekhez is vonzódtok. Képesek vagytok ezektől teljes mértékben felszabadulni és csak heteroként élni, ha megvan a nagy Ő? Ha valakinek van kedve privátban is mesélhetne erről nála, hogyan ment.2015. máj. 15. 13:18
1/8 anonim válasza:
Én is hagyományosan képzelem el az életem, de a vágyaimat utána is szeretném megélni majd. Úgy gondolom, hogy ez nem tartozik majd a feleségemre. :) 21/F biszex passzív
2/8 A kérdező kommentje:
hát szerintem nehezen találsz egy olyan nőt, aki egy ilyen házasságra igent mondana, de sok szerencsét!
2015. máj. 15. 13:35
3/8 anonim válasza:
Ahogy az első írja, annyi módosítással, hogy a párom tudtával és jelenlétével. és nem passzív vagyok:)
4/8 anonim válasza:
Én eddig csak szerelmemmel szexeltem, szóval nem hinném, hogy ez gondot okozna majd, eddig sem okozott gondot. 23N
5/8 anonim válasza:
Sima kapcsolat is jó!
Elfogadja. Mondhatjátok persze pasi azért izgatja 2 csaj. Nem akarja egyszerűen elfojtani. Voltunk 3-ban is. De tiszteletben tartja hogy ha van privát.
7/8 anonim válasza:
Több mint 30 éve vagyok nős. Az én korosztályom még nem tanulta meg annak idején ezt helyén kezelni.Azt hiszem még ma is elég problémás, mivel a társadalmi elfogadás pont a biszex fickókat itéli el legjobban.Nekem például nem sikerült feloldani ezt a dilemmát.
8/8 anonim válasza:
biztos nem akarnék családot egy pasival.ez számomra nem opció.
számomra család az a hagyományos modell.férfi,nő gyerek.
persze támogatom a azonos neműek házasságát,de én nem vágyomrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!