Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadott dolog az ha egy lánynak vőlegénye van de közben lányokkal is együtt van persze csak szexuálisan?
23N
Ui:Jók ezek az új kategóriák..
előző vagyok a 10:16 os
amúgy gondolom nem rólad szól a kérdés, mert ha lenne egy vőlegényed, aki tud arról, hogy egy lánnyal is lefekszel, sőt lányokkal, ahogy írtad, nyilván szakítana veled, mivel akárhonnan nézzük ez megcsalás, még ha tud is róla.
Mondjuk hetero kapcsolatban is van olyan, hogy a házastárs tud a másik szeretőjéről...de hát ez milyen már?
akkor miért nem szakítanak? Nincs hova költözni?
Utolsó, fel kéne fogni, hogy nem mindenki ugyanúgy áll hozzá. Nem ritka manapság, hogy a pasi kéri a lányt, hogy csinálja ezt, ha tudja, hogy biszex. Sőt néha akkor is, ha tudja, hogy nem biszex. Én is csókolóztam már úgy lánnyal, hogy a pasija vetette fel, vagyis inkább fél évig mondogatta, hogy szeretné és egyszer annyira be volt csiccsentve a lány, hogy belement. Nekem bejött a csaj, és mivel a pasi ötlete volt, nem megcsalás feltétlenül. A 3as szex sem megcsalás, ha mindkét fél akarja. Akkor ez sem.
Azt értem, hogyha te járnál egy biszexuális emberrel, te megcsalásnak vennéd, de ezt mindenki a saját kapcsolatában maga dönti el, hogy mi elfogadott és mi nem. Kit mi izgat. Van akit a cuckold izgat, és attól jó neki ,hogy a párja mással szexel előtte (nem feltétlenül azonos neművel, sőt...). Miért érdekel téged, hogy másnak mitől jó? Ő dolga.
Az viszont tény, hogy társadalmilag nem elfogadott.
A kérdés alapján te miből gondolod, hogy hármasban csinálják?
Nekem az jött le, amit írt, hogy van vőlegénye, de emellett lányokkal is szexel. Még csak azt sem lehet tudni, a kérdése alapján, hogy a vőlegény egyáltalán tud e róla.
Nyilván, ha mindketten hármasban akarják, akkor persze, hogy nincs miről beszélni.
Csak itt nem erről van szó, attól még, hogy te azt képzelted bele.
Megbeszélés kérdése a vőlegénnyel.
Én férfi vagyok és nekem ez nem jelentene problémát :D
Egyébként is nyitott vagyok.
Minden megengedett a kapcsolatban, amit a két fél elfogad!
A szabályokat Ti írjátok!
De jó lenne ha valami miskolci biszex lány rám kattanna, hogy hé, baj lenne ha lánnyal is etyepetye!
Dehogy lenne cukifalat!
(F)
Szerintem perverz dolog.
Remélem te nem tervezel ilyet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!