Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire baj hogy érző lény vagyok? Meleg kérdés!
Bisex vagyok! Voltam már lánnyal és szerelmes is voltam belé. De fiuba is!
Pár napja dumáltam facebookon egy fiuval akivel már elég régóta beszélek és hát eléggé tetszik , kicsit belezúgtam.
Amikor erről beszéltünk, mondam neki higy bi vagyok ( a fiu meleg volt ) rögtön bunkó stílusban kezdett írni. Megérdeztem hogy van e valami baja s azt válaszolta, hogy bisex vagyok akkor csak meg akarom du*ni. Mondtam hogy dehogy mert tök ari vagy meg minden erre meg hogy akkor meleg vagyok csak magamnak hazudok azzal hogy bisex vagyok.
Whats? Ez mi? Az hogy bi vagyok eggyütt jár azzal, hogy biztos nem tiszták az érzéseim és csak szexet akarok? Nem lehetek tiszta szívből szerelmes egy fiuba és lányokba egyaránt? Vagy mi?
A válaszokat köszönöm!
végig olvasva komikat hozzá teszem:"Józan paraszti ésszel belegondolva ha hetero szerelmes egy lányba attól még szexuálisan vonzódik a többi lányhoz is..melegek meg értelemszerűen a többi helyes pasihoz...attól még hogy vki biszex nem jelenti egyből, hogy hűtlen is.."
egy heteró,meleg is azért csalja meg a párját mint egy bi,mert nem kap meg valamit...csak annyi kivétel,hogy én épp puncira vágyok,nem nagy csöcsű vörös szopósra.
és hidd el a meleg pasi is ehhez hasonlóért fog dobni,mer Bélának 3centivel hosszabb.
Ez a 2 példa(nagy csöcsű vörös szopós,Béla) miért jobb mint az én puncra éhes vágyam.
Ti olyan felek akiket elhagynak miért érzitek úgy hogy jobb ha így szakítanak veletek és nem úgy? miaz amivel jobb egy heteró/meleg szakítás mint egy bi szakítás?
én még csak 15 vagyok de eddig mindig is úgy láttam a dolgot, hogy nem mind a 2 őt akarom hanem mindegy csak jo ember legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!