Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Nektek is van BDSM-ben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek is van BDSM-ben biszex vágyatok?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet olyan, hogy csak SM témában izgasson fiúval is a dolog? Vagy nem szét szedhető? Ha van akkor milyen vágyatok?

2015. márc. 11. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan, hogy valakit csak BDSM-ben izgasson a nekrofília, de amúgy teljesen normális ember? Na látod... :D
2015. márc. 11. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Szélsőségesen kiforgatod...
2015. márc. 11. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. márc. 11. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szét választható. Max te ott éled csak meg. Amúgy jó dolog csak sajnos nincsen sok fiatal aki nyitna rá, pedig csak light dolgok izgatnak engem is.
2015. márc. 11. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Vannak, cuckold, forced bi pl
2015. márc. 11. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Na az utóbbi nekem is izgató. Akár úgy is h csak filmet nézve közbe vagy nem is tudom...
2015. márc. 11. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Kikötnek és a párom seggbe dug a felcsatival. :)
2015. márc. 11. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!