Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Volt már mazo vágyatok? Ki is próbáltátok?
Figyelt kérdés
Nagyon izgat, hogy egy srácot úgy használjak, mint egy eszköz, tehát kedvemre. Azonban ahogy a neten keresgéltem nem találtam mazo srácokat. Nincsenek is? Csak a filmekben? Na persze azt nem mondhatom, hogy senkit nem találtam, de sajna csak fiatal és vékony fiút lenne élvezet használni számomra. Mennyire hétköznapi ez a vágy? Amúgy nem vonz a szex srácokkal, csak így.2013. márc. 4. 16:48
1/6 anonim válasza:
mit értesz kihasználás alatt? mit csinálnál ezekkel a vékony fiatal fiúkkal ?
2/6 anonim válasza:
Ezt szerintem nem nagyon reklámozzák a srácok! :) Filmből pedig nekem is van egy rakat ilyen jellegű! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát azt, hogy mit csinálnék majd velük megbeszélném. Ide nem írnám:) Azért, mert nem reklámozza azért még vhol csak keres partnert. Nem? A kérdés hoL?
2013. márc. 4. 17:04
6/6 anonim válasza:
Nekem vannak ilyesfajta vágyaim, de még nem próbáltam. Habár annyira fiatal azért nem vagyok. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!