Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnia kell róla a férjnek, ha a feleség egy-két nővel néha 'eljátszik'?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert a palival nem lenne jó, hanem azért mert nővel másabb és mivel nagyon új és szokatlan így különösen izgalmas. Erről mindenféleképpen illene tájékoztatni a férjet? Egyáltalán megcsalásnak számít ez??2015. márc. 9. 14:44
21/35 anonim válasza:
Akkor gondolom azzal sem lenne gondod, hogy a ferjed eljatszana egy gyenged novel, es jol kinyalna, az meg lepippantana.
22/35 anonim válasza:
Mi a fenének kel egyáltalán írni az ilyennek ha nem akar tudni másik véleményéről??
23/35 anonim válasza:
Szerintem romantikus tud lenni két jó pasi együtt. Tehát olyan ártatlan dolog, hogy még szexnek sem számít.
24/35 A kérdező kommentje:
Aalya: El lettem küldve a búsba, mégis minek kellene maradnom??
2015. márc. 9. 15:03
25/35 anonim válasza:
Jól van kérdező. Mindegy. Döntsd el magad hogy meg e mibdid a ferjednkek higy biszexuális vagy
26/35 anonim válasza:
Gyere hozzám feleségül és én szervezek neked gruppenpartykat 3-4 nővel. Például én benne lennék, ezzel a feltétellel. :)
27/35 anonim válasza:
Ez egy kényes téma én engedném mondjuk :D nincs ebben semmi DE...egymásba is szerelmesek lehetnek ám....az meg már csak nem lenne jó! :D :\
28/35 anonim válasza:
"Hagyjuk a férfi példát mert nem ugyanaz, nagyon nem. Ha két nő egymáshoz ér az ártatlan és gyengédséget sugároz, ha meg két férfi..azt hagyjuk, az mást sugároz."
Mekkora egy undorító féreg vagy te! Tanítani kellene az ilyen szintű primitívséget.
Már miért lenne más?
1.) A homoszexualitás az homoszexualitás. Akár férfiak között, akár nők között.
2.) Ha más emberrel, mint a férjed (legyen az férfi, nő, kutya, macska vagy halott ember) "eljátszol" a férjed tudta nélkül, az megcsalás. Pont.
29/35 anonim válasza:
A megcsalás nem a nemi szervek használatával kezdődik, kérdező. Ha időt, energiát, érzelmeket, gondolatokat, urambocsá' anyagiakat fektetsz egy harmadik emberbe, ezt mind a férjedtől loptad el. Innentől kezdve ez magcsalásnak számít.
30/35 A kérdező kommentje:
csak játszani akarok a nyelvével kerek 2 percig. Ez csak nem olyan rettenetes:D
2015. márc. 9. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!