Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti hogyan állapítjátok meg, hogy valaki meleg?
Érezhető, ja...
Aztán mégis úgy fel szoktam sülni, h égek mint a.... mert ha nem jó a megérzésem, tuti egy olyat pécézek ki magamnak, aki nem csak diszkréten közli, h hoppá, de nem, hanem kapásból ujjal mutogat rá, és szétkürtöli vele a világot. :(
Nem mintha titkolnám, de attól még nem írom ki magamra, a magyar társadalom még messze nem érett meg rá, h ne foglalkozzon mások nemi identitásával. :/
Egyébként szivárvány-karkötő, gyűrű, öv, egyéb szivárványos cucc, vagy hüvelykujjon hordott gyűrű, szemöldök-piercing, bár ez utóbbiakat már elkezdték hordani mások is.. (sóhaj)
Van "csengettyű"m, 6. leszbiérzékelőm;)
A biszex nőknél vagy nem csilingel vagy furán érzem magam a társaságukban, mert tudom, hogy van Bennük valami plusz<3..na, akkor kezdek "puhatolózni":D
..én meg azt nem értem, hogy sokaknak miért nincs jelzőjük?..sokkal könnyebb lenne az ismerkedés:)
Még valami:csupán 1-2*(bi nők) hagyott cserben a kütyüm, Imádom<3, hogy van.
27L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!