Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti mennyire fogadtok el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire fogadtok el egy biszex lányt?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok például kapcsolatba vagy barátnak, havernak stb. légyszíves írjátok le h fiu vagy lány csak kíváncsi lennék h a fiúk és lányok mennyire fogadják ezt el. pl egy kizárólag hetero lány egy biszex legjobb barátnőt el e tud fogadni...

2015. febr. 2. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teljesen.
2015. febr. 2. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Mindig is akartam egy biszex barátnőt. F
2015. febr. 2. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én teljesen elfogadom a bi lányokat, lévén én is bi srác vagyok.
2015. febr. 2. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb barátom egy biszex lány, sokat dumáltam vele ennek a dolognak az elfogadásáról egy kapcsolatban, és a legfontosabb amit erről mondani tudnék, talán az, hogy gyakorlatban szerintem nincs kihatása egy kapcsolatra, attól, hogy mindkét nemhez vonzódik valaki, nem lesz hűtlen, csak sajnos ez kevesen fogják fel, és automatikusan attól félnek, hogy bárkivel megcsalhatja őket a párjuk, pedig ez közel sincs így.
2015. febr. 2. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem értem ezt az elfogadás/tolerancia dolgot. Hogy fogadjam el, vagy hogy toleráljam azt, amihez semmi közöm?
2015. febr. 2. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!