Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kezdem az elejéről 18 éves lány vagyok még nem voltam fiúval, szóval szűz vagyok... attól tartok hogy lehet nekem nem csak a fiuk tetszenek, kissé kétségbe vagyok esve, nem szeretnék biszex lenni, ha például nézek egy filmet vagy akármit ahol 2 lány csókolózik vagy mást csinál akkor az felizgat , de például egy jó pasira is úgyhogy biztos hogy nem vagyok leszbikus...de nem szeretnék biszex lenni. Mi a véleményetek?

2015. febr. 2. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék biszex lenni... Ezen változtatni nem tudsz mivel a nemi identitásod nem te választod meg. Abban viszont te választhatsz kikkel kezdesz, ergo ha csak pasikkal akarsz nem kötelezhet rá senki hogy na de akkor most neked csajokkal is kell...25/F
2015. febr. 2. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak kíváncsi vagy, hogy milyen lehet nővel és jobban beindulsz tőle. Sok lányban/nőben meg van a biszex hajlam.
2015. febr. 2. 12:00
 3/6 demonlord90 válasza:
Ettől még nem feltétlen vagy az, (ahogy előttem is írták), sok lányban megvan ez a hajlam. De szerintem nincs is ezzel semmi gond (ha jobban vonzódsz a fiúkhoz, de legalábbis vonzódsz hozzájuk). A leendő pasijaidat egyáltalán nem fogja idegesíteni a dolog, hidd el :D
2015. febr. 2. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak maga a szexualis cselekves latvanya izgat fel, nem maga a no novel tema. Ne aggodj emiatt, ha csak pasikkal akarsz jarni, az a te dontesed, ahogy a tobbiek is irtak.
2015. febr. 2. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem akarat kérdése. Ha annak születtél az vagy és ennyi.
2015. febr. 2. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti a probléma az h nem maga a cselekvés izgat fel hanem h nő és ha beleképzelem magam a szituációba egy nővel és ennek 2 oldala van egyik h kíváncsiságom azt súgja h probáljam ki stb.de a másik felem pedig teljes mértékben ellenkezik... de így belegondolva nem szeretnék biszex lenni
2015. febr. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!