Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valaki biszexuális?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ha egyesek képesek elfogadni, ha valaki úgy érzi, mind a két nemhez egyszerre vonzódik, akkor mások meg miért nem... Ez ennyire elfogadhatatlan lenne? Betegségnek számít még ma is? Még mindig nem normális? Miért kell ezért bántani másokat? Szerintem teljesen normális. Főleg manapság... És szerintem ez pont egy olyan dolog, amibe az ember saját maga sem szólhat bele, nemhogy mások, külső emberek... Mit gondoltok erről?2015. jan. 22. 17:06
31/42 A kérdező kommentje:
hát bocsánat, hogy érdekelt, és saját, személyes kérdésként tettem fel. legközelebb nem fordul elő, ígérem :D
2015. jan. 22. 21:12
32/42 anonim válasza:
Nem baj, valami félnótás felteszi majd helyetted is újra.:D Így szokott ez lenni.
33/42 anonim válasza:
Persze, a homár biblia úgy kezdődik hogy Ádám és Béla. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
34/42 anonim válasza:
A kínaiban meg a kígyót eszik meg, nem az almát.
35/42 anonim válasza:
Nem mehetsz katonának, és véradó sem lehetsz. Mert beteg vagy.
36/42 anonim válasza:
Hatalmas hülyeség...:)
Többször adtam vért, senki nem kérdezte, hogy fiúk vagy lányok érdekelnek.
A másik dologról meg nem is beszélnék inkább.
37/42 anonim válasza:
Véradó teszt első kérdés Volt-e homár kapcsolata? Ha igen, akkor viszlát.
38/42 anonim válasza:
Kár hogy annyit hazudok, amennyit csak akarok...
39/42 anonim válasza:
Na de te azt állítod hogy az orvosok normálisnak tartják a magad fajtákat, pedig ez a bizonyság hogy nem.
40/42 anonim válasza:
:D Nem az a problémájuk, hogy maga a homoszexualitás betegség, hanem az, hogy bizonyos vér és testváladékok útján terjedő nemi betegségek nagyobb relatív gyakorisággal támadnak meg homoszexuálisokat. Mert közülük sokan elég gátlástalan szexuális életet folytatnak gyakori partnercserével, és maga az aktus is több sérüléssel járhat.
Ennek ellenére abszolút értékben több heteroszexuális HIV pozitív egyén van, mint ahány homoszexuális. Relatíve nagyobb az előfordulási aránya melegeknél. gondolom ezzel akarják a véradáskor leadott fertőzött minták arányát csökkenteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!