Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért baj az, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha valaki biszexuális?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ha egyesek képesek elfogadni, ha valaki úgy érzi, mind a két nemhez egyszerre vonzódik, akkor mások meg miért nem... Ez ennyire elfogadhatatlan lenne? Betegségnek számít még ma is? Még mindig nem normális? Miért kell ezért bántani másokat? Szerintem teljesen normális. Főleg manapság... És szerintem ez pont egy olyan dolog, amibe az ember saját maga sem szólhat bele, nemhogy mások, külső emberek... Mit gondoltok erről?

2015. jan. 22. 17:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Azt sem értem miért mondod valakire ezt, de hogy a felmenőire hogy mersz ilyeneket mondani az számomra érthetetlen.
2015. jan. 22. 18:50
 22/42 anonim ***** válasza:

Azokkal szemben, akik engem ok nélkül, ismeretlenül gyűlölnek; nincsenek gátlásaim. Mindent megengedhetek magamnak, nincs vesztenivalóm ugyanis.

Akik ellenségeket vizionálnak maguknak, meg is érdemlik, hogy azok valóra váljanak.

2015. jan. 22. 19:06
 23/42 anonim ***** válasza:
Én nem ellenségnek nézlek, csak egy beteg embernek, aki gyógykezelésre szorul.
2015. jan. 22. 19:16
 24/42 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy ezt megállapíthasd, orvosi diplomával kellene rendelkezned. Csak ahhoz előbb le kell tenni rendesen az érettségit.
2015. jan. 22. 19:30
 25/42 anonim ***** válasza:

(Orvosi diplomával meg már nem is lennél ilyen állásponton)

Szóval valahogy művelődjél, mert a biblia és a kutykurutty.infó kevés nagyon.

2015. jan. 22. 19:33
 26/42 A kérdező kommentje:
már ne is haragudjatok, de szerintem túl van tárgyalva. köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 22. 19:53
 27/42 anonim ***** válasza:
Mivel elismered hogy homár vagy, ezért nem kell orvosi diploma ahhoz hogy megállapítsam.
2015. jan. 22. 20:07
 28/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne zavarjon, hogy már azelőtt túl volt tárgyalva, hogy kiírtad ide ezt a kérdést, amit már százezerszer kitárgyaltak máshol...

Nem a homárság megállapításához kell orvosi diploma, hanem annak a megállapításához, hogy mi betegség és mi nem az. De mondom, alapműveltség megszerzése (érettségi) még hátravan, ami látszik a szövegértési készségedből.

2015. jan. 22. 20:35
 29/42 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit védeni, de ha e

gy lexikont fellapozol, ott is rendellenességnek, vagy betegségnek deffiniálják ezt.

2015. jan. 22. 21:02
 30/42 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit megbántani, deeee... A muszlim "hogyangondolkodj" jellegű, valamint a bigott katolikus, ortodox kiadványokban lehetséges... Ott még a Föld is lapos talán. Nem ártana ...lapozni.

De az olyan lexikonokban, amik tudományos igényűek, már a "definiálni" szót is egy f-fel írják.

2015. jan. 22. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!