Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy többségében van biszexuális érdeklődés. Miért kell ebből titkot csinálni?
A biszexualitást és a homoszexualitást én szétválasztom.
Szerintem a biszexeket inkább a testiség izgatja(és azon belül is különböző mértékben) , a homoszexuálisok érzelmileg is vonzódnak a saját nemükhöz.
Én úgy vettem észre hogy sok férfiben van bi kiváncsiság,akár egy közös önkielégítás erejéig,hogy többről ne beszéljek.
Én középkorú vagyok és SOHA nem volt férfivel semmilyen ilyen kapcsolatom,de mégis vannak részek amik érdekelnek.
"Én úgy vettem észre hogy sok férfiben van bi kiváncsiság,akár egy közös önkielégítás erejéig,hogy többről ne beszéljek."
Ezt a családodon belül észleled, netán a kollégáid tesznek ilyen jellegű ajánlatokat? Vagy mégis miből veszed észre?
"Én középkorú vagyok és SOHA nem volt férfivel semmilyen ilyen kapcsolatom,de mégis vannak részek amik érdekelnek."
Képzelem, mely (test)részek érdekelnek. Csak tudod az a helyzet, hogy nem mindenki olyan, mint te. Az, hogy téged érdekel más férfiak kukija, még nem jelenti, hogy - ahogy te fogalmazol - "a férfiak nagy többségét" érdekli.
Persze tudom, mit fogsz válaszolni. Ahelyett, hogy érvekkel jönnél, majd azt mondod, hogy ha ennyire ellenkezem, biztos én is langyi vagyok. Ez viszont engem nem győz meg.
# 15 volt valami felmérés, ahol az jött ki, hogy aki tagadja, az is lehet köcsög
nyilván aki nem langyi, az is tagadja (csak legtöbbször nem olyan idegesen, kétségbeesetten)
ez alapján persze nem lehet megmondani
Kulturális, vallási és társadalmi/gazdasági okok is állhatnak a háttérben.
Milyen elfogadó egy társadalom az rengeteg dologtól függ.
Ebben az országban a jelen helyzetben nem bölcs dolog ilyesmit felvállalni.
Nagyon sok kisebbséggel ez a helyzet mostanában.
El lehet terelni a figyelmet a valós problémákról, helyzetről.
Kreálnak, kineveznek egy vagy több társadalmi csoportot/nemzetiséget/országot - ők a bajok okozói.
A politikusok/a hatalom ezt a módszert évezredek óta használja.
Az egyszerű nép/plebs/tömeg/ pedig mindig kapható rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!