Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meddig mentetek el egy MÁSIK LÁNNYAL?
És mennyivel?
Pl egyik barátnőm hetero, de 8 lánnyal csókolózott már, és eggyel le is feküdt. Kapcsolatban nem akar lenni lánnyal.
Én csak szeretném megtudni, hogy mennyire mindennapos ez, mert bár szerintem a női test gyönyörű, és szívesen kipróbálnék ezt-azt, de félek, hogy megtetszene. Veletek hogy volt?
"de félek, hogy megtetszene".
ne ez a baj,hogy nem boldog akarsz lenni,hanem megfeleni akarsz a társadalom elvárásainak.
amúgy csak azért "mindennapos" mert a neten arc nélkül könnyű felválalni.meg hazudozni.
én egy "nyalakodós" estén vagyok túl,és jó volt de hiányzott a fütyi,ezért olyan mint egy hosszú előjáték,és nincs igazi vége.
heh :D nem tudjatok hogy kell jol azert :3
1ik baratnom exenek szavaival elve: "egy no sokkal jobban ki tud elegiteni mint egy ferfi" :):):):):)
es nem azert mert a csavoja szar volt - azota volt neki tobb is, es a nagy szamok torvenye alapjan...
aztan hetero baratom is mondta hogy nemelyik egy onzo dog..
(nem vonatkozik mindenkire! csak pelda)
a magam neveben annyit tennek hozza, hogy attol hogy nokent lefekszel egy masik novel, tapasztalatlanul elsore lehet nem lesz olyan jo (zavarban van az ember v ilyesmi). en picit izgultam elotte es tudta ezt a partnerem is, szoval feltunobben erzekeltette hogy jo neki :) par alkalommal kesobb feltunt hogy kicsit ateljuk egymas orgazmusat, nemtudom kinel hogy van ez egyebkent.. na mindegy a lenyeg hogy csodalatos erzes szamomra
plusz: sokan panaszkodnak, hogy milyen bunkok a fiuk es hogy elvarjak h 1 no ugraljon nekik. ezt eleg gusztustalannak tartom, pedig nem vagyok konzervativ.. szoval nem csak a media a hibas hogy a lanyok kivancsiak milyen egy masikkal...
akinek nem inge ne vegye magara :)!
helyesirasi hibakert elnezest kerek, mar elfaradtam :(
18/l/l
Heteróként kezdtem :) biszex lettem.
férjem is van........gyerekem is.....szeretem a puncit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!