Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Napjainkban miért van ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napjainkban miért van ennyi biszex?

Figyelt kérdés
Főként lányokra jellemző, hogy vonzódnak a puncihoz. Társkeresőn is rengeteg csaj keres csajt. Ismerőseim között se egy olyan lányt ismerek aki kipróbálta csajjal. Ez mitől van, ez lett a divat?

2014. nov. 23. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Nemtom, de mielőtt meghalok tuti szexelek kér biszex csajjal.

ki kell próbálnom :)

2014. nov. 23. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

nem, csak eljött az ideje hogy a média hatására fel merik vállalni.

tv ben is azt látják hogy vannak biszex csajok, és már nem bűn az ilyen hanem kiváltság, és ez miatt nyíltan vállalják.

régen is voltak biszexek, csak titkolták.

2014. nov. 23. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig főleg divat lett.
2014. nov. 23. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak társadalmilag jobban elfogadott mint korábban, és ezért többen felvállalják/beismerik. Illetve kíváncsibbak a lányok.
2014. nov. 23. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
magamból indulok ki szóval én azt mondom hogy kíváncsisság miatt
2014. nov. 23. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biszex és barátom is van. De attól még sokszor megfordulok egy jó testű lány után és nem bírom ki, hogy ne harapjak az ajkaimba. Egyszer nagyon szívesen kipróbálnám egy lánnyal. Valljuk be a szebbik nem, nem véletlenül viseli ezt a címet. És mivel már sokan felvállalják ezt, nem is kell emiatt rosszul éreznem magam, miért is ne?
2014. nov. 23. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
én meg szivesen kipróbálnám fiuval ....
2014. nov. 23. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

a válasz egyszerű,ahogy nő a társadalom úgy növekszik a szexuálisan abberáltak száma is,a társadalom is egyre elfogadóbb és ez megnyitja az utata felválalsá felé.40éve még dutyi járt a melegeknek,mamár házasodhatnak...

azaz nincs több,a társadalom számához mérten,csak egyretöbben merik felválalni.(aztán vannak akiknek csak nagy szája)

akad divatleszbi is bőven.meg persze nagy vonzerő az is hogy sexvan de gyerek semmiképensincs.illetve lázadás a társadalmi elvárások(szülők) ellen.

2014. nov. 24. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy ez egy cél. nem elfogadóbbak az emberek ma sem, hanem elfogadóvá teszik őket, ne legyenek igazi férfiak! ne legyenek tisztességes nők!

és igen a média megcélozza a kialakulatlan fiatal réteget és ráerőszakolja az erkölcstelenséget, elfogadtatja velük azt, látszólag kellemes körülmények között. nagyon sajnálom őket

2014. dec. 17. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!