Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mekkorát javasol? :D
Figyelt kérdés
Mostanában sokat fantáziálgatok a fiús szexről (én is fiú vagyok). Szopni nagyot szeretnék, a fenekembe viszont gondolom kisebb lenne a jobb. Mik a tapasztalataitok, mekkorával érdemes?2014. nov. 17. 16:26
11/20 anonim válasza:
Engem mindig is erdekelt az ilyrn nagy meretu farkak (20+) . Regebben amikor haverommal csinaltuk azert nem merte kiprobalni a passziv reszt mert felt h nagy es kitagul majd fajni fog neki. Egyszer aztan ravettem, figyeltem ra, amikor lassabban kerte lassan csinaltam. Azutan mar megjott a kedve hozza. Meg az sem zavarta h kicsit kitagult a poljisa. :)
13/20 anonim válasza:
nekem a 17 centi tövig benyomva az ideális, ettől nagyobb szerintem nem kell
14/20 anonim válasza:
"Bakker, mennyi ratyi van itt!!! blah! :("
hát üdv a klubban, te hogy szereted?
15/20 anonim válasza:
Én csak szeretném, de eddig nem jött össze. Mindíg féltem tőle.
16/20 anonim válasza:
én szopni is kisebbet szeretek mert több fér belőlle a számba.
17/20 anonim válasza:
Egyreszt a modszeren mulik, hogy hogyan csinalja az adott fel. Szemely szerint azert regota vagyom egy 20-23cmes farokra. Ezert aztan bevallom, feltekenykedve olvastam a nagy mereteket. (Enyem 17,5) de egy 20+ Az izgalmas lehet, szerintem...
18/20 anonim válasza:
Szopni tényleg nagyobb bránert a jobb. (Kb 18-20 cm)
Fenékbe viszont elég 16-18 cm is.
19/20 A kérdező kommentje:
"Fenékbe elég egy 16-18cm-s"
Az én fenekembe k*rv@n@.gy lenne egy 18 cm-s :D
2014. nov. 20. 21:06
20/20 anonim válasza:
Nekem 20/6 volt a legnagyobb. Kifogástalan volt az orál és anál is. De a lényeg, mindketten nyögtünk, mint az állat. És jó lenne megint olyanokat nyögni valakivel :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!