Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mekkorát javasol? :D
Szerintem orális szex terén esztétikailag szép meg jó a nagy ,de anális dolgoknál elég kényelmetlen tud lenni egy 20cm es bráner.
Én is azon vagyok jelenleg ,h örülnék ha sikerülne kifognom egy nagyon helyes ,sármos srácot ,de mondjuk kisebb szerszámmal :)
Nekem az első az 23 centi volt, 7 centis vastagsággal. Eléggé részegek voltunk, így akkor nem nagyon fájt, de másnap nem sokat tudtam se ülni se állni.
Nekem az optimális az a 16-18 centis, vagy mondjuk nagyon max a sajátom, ami 19.5
Nagyon sok tényezőtől függ az ,h milyen érzés közösülni egy nagyobb pénisszel.
Főként attól ,h az aktív partner mennyire figyelmes mennyire vagytok felkészülve stb ....szerintem főleg a türelem a kulcs és sok síkosító.Ha minden klappol akkor egy 23 cm es farok sem fáj.
Bár azt aláírom ,h utána egy furcsa érzés tapasztalható akár több órán netán napon át is.
Nem arra gondolok ,h fókában jár az illető és nem tud leülni:)
Hanem van egy érdekes érzés nagy farok után engem kimondottan izgat az is :) :/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!