Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden biszex fiú jól orálozik?
Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy egy srácot pl egy bi fiú elégített ki úgy, ahogy még senki. Kipróbálnám én is, ha tényleg jó és ha persze feláll. Csak a kérdés, hogy tényleg mind jobb, mint a csajok?2014. nov. 6. 10:11
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Fiúknak szr... szőrös a nyelve.
3/7 A kérdező kommentje:
:D
2014. nov. 6. 11:17
4/7 anonim válasza:
nekem egy meleg barátom mondta,hogy csaj már elégítette ki és egész jó volt...gondolom ez is olyan,mintha egy nem homo pasit egy pasi elégít ki ... :D
5/7 anonim válasza:
Vegul is azonos nemuek tudjak,hogy mi a jo mert mindkettonek ugyan olyan szerve van es valoszinu ugy is mukodik..
6/7 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, de eddig sosem volt rám panasz.
7/7 A kérdező kommentje:
Érdemes kipróbálni? Ha igen hol keressek rá fiút?
2014. nov. 9. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!