Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk, vannak BDSM vágyaitok?
Figyelt kérdés
Ha igen mik? Mióta? Ki is éltétek?2014. okt. 12. 09:35
1/11 anonim válasza:
Mindenkiben van kicsi szerintem. A nők is vágynak néha a keménységre. Én is kipróbálnám. Bi vok. Mindkét oldal érdekes lehet, de nem a verekedős hanem az téma érdekel h kiszolgáltatott vmelyik fél.
2/11 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem tetszik és nem érdekel ez a dolog.
18/f bi
3/11 anonim válasza:
még soha nem próbáltam ki, de van olyan része, amit esetleg kipróbálnék...
4/11 anonim válasza:
Igen, szerepjátékok, kiszolgáltatottság, egy kis szado-mazo... Régóta. Igen (majdnem mindet).
5/11 anonim válasza:
nekem van, de még senkivel nem tudtam kipróbálni :/ én szeretnénk lenni a domináns. azt próbálnám ki, hogy a másikat megkötözöm és azt csinálnék vele, amit csak akarok. minden utasításomat végre kellene hajtania...
6/11 A kérdező kommentje:
Izgalmas. Hány évesek vagytok?
2014. okt. 12. 16:53
7/11 anonim válasza:
Igen, sub vágyaim (alárendelt). Kötözés, fenekelés, csipeszek, gyertya, fólia-mummifikálás, maszkok, anális játékok, többes, ilyesmik...
kb 13 éves korom óta, de lehet ,hogy korábban is volt, nem emlékszem.
Pasival még nem éltem ki.
28F/Bp
8/11 anonim válasza:
Bennem főleg a bondage része él. Kikötözve lenni egyhelyben tehetetlenül, kiszolgáltatva a másik fél élvezeteinek :) 21/F
9/11 anonim válasza:
Vannak... a sub szerep vonz, milyen kiszolgálgatva lenni (pl. vki keményen megsz*pat, nyalatja a talpát, ilyenek). de még nem éltem meg (és ez mindig is csak egy vágy marad).
25f
10/11 anonim válasza:
akad,de csak dom ként és "enyhe" fokozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!