Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi fiúk! Ti próbáltátok már a BDSM témát?
Figyelt kérdés
Néha vannak ugyanis olyan gondolataim, hogy pl egy erősebb srác lefog és pl akaratom ellenére kielégít orálisan. Esetleg arra kényszerít h az övét verjem, stb. Ezek ha jól sejtem részben de mazo vágyak. Egyébként ijesztenek az ilyen vágyaim, mert barátnőm van és sose érdekeltek a férfiak.2014. febr. 18. 13:27
1/4 anonim válasza:
Nos.. akaratod ellenére orálisan kielégít.. hmmm :D jó lehet :D
nos.. amúgy mennyi idős vagy? lehet hogy csak szimplán kíváncsiság vezet, és kész.. :)
Bár ez még csak "light" BDSM azt hsizem.. nem vagyok otthon a témában.
2/4 anonim válasza:
Hát ezek szerint mégiscsak érdekelnek a férfiak.;)
hát igen furcsa ha van barátnőd és nem róla fantáziálgatsz...azért ezt a barátnőd is tudja?
3/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok azzal a különbséggel, hogy most nem vagyok kapcsolatban...
4/4 anonim válasza:
De erre vigyázni is kell.A másikban sose bízz!Ismertem olyat aki szerette ha kikötözik,6 év múlva megölték.Cigányok laktak a lakásába.Ez nem gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!