Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetek iskolai erőszak miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek iskolai erőszak miatt biszex?

Figyelt kérdés
Még középsuliban 1 hónapig jártam egy suliba ahol volt pár bukott osztálytárs akik 3-4 srácot kiszúrtak maguknak. Köztük voltam én is. Volt így olyan mikor pl oráloznia kellett egyikünknek a másikat. A lényeg h mostanság néha vannak bi vágyaim. Emiatt lehet?

2014. okt. 11. 09:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Te bi vagy meleg vagy heteró vagy?
2014. okt. 12. 09:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Heterónak gondoltam magam, de lehet bi vagyok, igaz ez csak akkor derülne ki, ha ki is tudnám próbálni egy lánnyal. Mert érdekel és vonz is.
2014. okt. 12. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:

Ja, hogy egymást kellett oráloznotok. Mármint kiválasztották, hogy ki fogja csinálni, és azt is, hogy kinek a részére, és ott a kiválasztott srácnak le kellett szopnia a saját osztálytársát. Érdekes, ilyet még nem is hallottam szerintem.

Amúgy nem tudom, erről valószínűleg egy pszichológust kellene megkérdezned. Szerintem érdemes lenne felkeresned egyet. Az mindenesetre érdekes egybeesés, hogy téged csak szoptak, ha jól értem, és most is pont erre vágysz...

2014. okt. 13. 01:44
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

bár bi vagyok,de inkább bucira veretném magam mint hogy nyilvánosan szopjak.

És egy ilyen után amúgyis a javitóban kötnekki,márha a sarkadra állsz és felnyomod őket.

de én is azt mondom,hogy van benned hajlam,ha szoptál.

2014. okt. 13. 14:46
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Engem 15 évesen a gimi első hónapjaban használtak erőszakoltak. Wc re mentem cigizni és benn cigizek végzősök 4en. Nem örültek h az ő WC juk be mentem, megtéptek és a kabinban megszopatott az egyik srác, és le nyelette velem. Utána az srác rám volt kattanva, mindig baszogatott és amikor sikerült elkapniy mer látta h wc re mek és a WC n csak én voltam be rángatott a kabinba és megszopatott ha be jött valaki el kussoltatott nehogy le bukjon..
2021. ápr. 5. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!