Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetek iskolai erőszak miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek iskolai erőszak miatt biszex?

Figyelt kérdés
Még középsuliban 1 hónapig jártam egy suliba ahol volt pár bukott osztálytárs akik 3-4 srácot kiszúrtak maguknak. Köztük voltam én is. Volt így olyan mikor pl oráloznia kellett egyikünknek a másikat. A lényeg h mostanság néha vannak bi vágyaim. Emiatt lehet?

2014. okt. 11. 09:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

6os, lehet hogy történik ez-az.

De csak azzal, aki hagyja. Mármint így, hogy "rá kényszerítik" közben meg a tényleges kényszer az lett volna, ha 2 lefogja az egyiket, 2 a másikat, hogy akkor az egyik srác elégítse ki a másikat.

+ a terroristák kb ugyanannyian voltak, mint a terrorban tartottak, fel is lázadhattak volna. Vagy a logikusabb út, értesíteni felnőttet.

Középiskolás korában már lehetett volna ennyi esze.

Ha ilyenek megtörténnek úgy, hogy csak szóban elmondják mit tegyen, ő meg megteszi, az mindig gyávaság.

2014. okt. 11. 10:18
 12/25 A kérdező kommentje:
Tudod, ha ilyen történik nem hiszem h el akarod mesélni. Velem 1x történt csak. És képzeld erőszakkal. Lefogtak mikor kiakartam menni. Mikor kiabáltam megütöttek. Hidd el, hogy utólag okosabb az ember. Én is utólag máshogy csináltam volna az egészet, de nem utólag hanem akkor kellett cselekedni.
2014. okt. 11. 10:29
 13/25 anonim ***** válasza:
És amikor azokkal a srácokkal csináltad kedves kérdező, neked milyen élmény volt?
2014. okt. 11. 10:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Maximusjanus még akkor is álmom világban élsz, olvass utána, hogy az emberi psziché mire képes, egy olyan váratlan helyzetben, amire sosem gondolná, hogy ez vele valaha is megtörténne/het!

Kérdező, nem lehetett jó élmény, gondolom azért is csak 1 hónapig jártál oda, vis remélem, hogy kivettek onnan.

Könnyű sem, hisz meg kell ezzel valahogy birkóznod, ha nem megy egyedül, keress szakembert, vagy akiben megbízol. És elképzelhető, hogy ettől lehet bi vágyad.

2014. okt. 11. 12:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem arra figyeltem... Amúgy semleges. Mint egy maszti. Megjegyzem a mostani vágyaim is olyanok ahol pl engem elégítenek ki. Tehát én sose akarnék szopni vagy hagyni h dugjanak.
2014. okt. 11. 14:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Ja és igen azért jöttem el abból a suliból mert nem akartam ezek után oda járni.
2014. okt. 11. 14:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Egyébként csak kb 1-2 hónapig emlékeztem a dologra de csak annyiban h pl a tesi öltözőbe az új suliba mikor mentem eleinte féltem h ugyanaz lesz, de hamar elmúlt. Szóval nem kísértett...
2014. okt. 11. 14:15
 18/25 anonim ***** válasza:

Akkor jól gondoltam, hogy azok után nem akartál már odajárni. Rossz lehetett az az idő, míg előjött az az érzés az öltözőben, de az jó, ha túl tudtad tenni magad.

Szerinted ez csak gondolati síkon van ez a vágy, vagy ha odakerülnél meg is tennéd?

2014. okt. 11. 20:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom:(
2014. okt. 11. 23:01
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem, amíg úgy érzed, hogy tudsz teljes életet élni és ez a vágyad nem lesz erősebb, ráérsz akkor is ezzel foglalkozni. De ne ez tegye ki a napjaid, mert az sem jó. Próbálj úgy élni, hogy kihozod az adott napból a legjobbat/többet. És úgy is, hogy jól érzed magad a bőrödben, és csak magadnak felelj meg, ne másnak. A többi majd alakul, de ne görcsölj rá.
2014. okt. 12. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!