Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy biszex vagyok?
Lehet az vagy,de lehet nem.Egyébként azt mondják,hogy ez általában 18-20 éves kor után dől el (teljesen),hogy ki milyen szexuális beállítottságú lesz.
Ha az is vagy,szerintem ezért ne szégyelld magad szerintem.
Van rá esély vagy csak egyszerű kíváncsiság, hogy mi lenne, ha... Én 3 éve tudom, hogy vonzódom a nőkhöz is, habár még sosem voltam lánnyal, csók erejéig sem, de vágyom rá. Viszont egy jó tanács: vannak online webcam chatek (pl. bongacams), nézz csinos testű lányokat, próbálj rájuk maszturbálni és hidd el, megtudod, hogy biszex vagy-e! ;) A szülőknek mondd el, ha gondolod, de ha úgy érzed, jobb, ha ez titokban marad, akkor dönts így, ezzel nem zárod ki amúgy sem a pasikat az életedből, maximum lesz még plusz izgató dolog neked és hát a férfiakat nem csak a leszbikus, hanem a biszex nők is iszonyatosan vonzzák! Szóval no para, nem olyan rossz ez, menj csak suliba nyugodtan. És ha még mindig kételkedsz, nézd meg a Faking it (Simlis spinék) c. MTV-s sorozat eddigi részeit! ;) Kitartást!
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!