Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(meleg kérdés) Mennyire tolerálnak egy meleg tanárt?
nyílvánvaló, hogy a diákoknak nem kell róla tudni, de a kollégák előbb-utóbb megtudják
heteroknak és homofóboknak üzenem:
a melegség nem betegség, nem lehet elkapni
nem vagyunk pedofilok, ha nem lenne olyan ember akivel együtt élek se fordulna meg a fejembe, de így, hogy hosszú ideje kapcsolatban élek...

Az én gimimben volt egy meleg tanár. Elképesztő tanár, az egyik legjobb az országban, a diákjai magasan kiemelkedőek országos és nemzetközi versenyeken is, rengetegen mennek közülük külföldi egyetemekre.
Viszont emberileg szörnyű, egy bunkó szemétláda. A legtöbben félnek tőle, nem csak a diákok a tanárok közül is.
Mondjuk engem kedvelt, én visszapofáztam neki, nem hagytam magam. =D
A lényeg, hogy annyira nem a szexuális beállítottság határoz meg egy tanárt, hanem a viselkedése és a tudása.
Ha valaki jó abban amit csinál, onnantól kezdve engem annyira hidegen hagy, hogy kihez megy este haza.

igen, ez elég jellemző pathológiás jelenség: "az illető nagyon jó tanár" de de de de de stb, hát igen, ez a tipikus túlkompenzálási kényszer, amikor valaki csak azért is bebizonyítja, hogy nem lehet fogást találni rajta.
a sulik meg vegyesek. vannak amelyek tényleg abszolút személytelenek és tök mindegy, ki adja le azt a száraz rizsát, de vannak olyanok is (jórészt vidékiek), ahol azért bizony nagyon fontos a tanár személye, sőt még olyan is, ahol a tanár személyéről függően, a tananyag csak másodlagos tényező.
úgyhogy nincs egységes recept.

A mi giminkben évek óta tanít egy homoszexuális pasi és mindenki szereti. Egyik legnépszerűbb tanár a gimiben! Nyíltan vállalja, és megvetés helyett sokaknak példaképe, hogy felmeri vállalni..
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!