Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Szoktatok meleg szórakozóhelyekre járni?
ha igen, milyen tapasztalataitok vannak, milyen a buli, társaság, miért szeretitek stb.
ha nem, miért nem
nem mennék ilyen helyre, inkább marad társkereső , majd utána személyes tali
25F
Nem (23)
(1)mert általában semmilyen szórakozóhelyet nem bírok; (2)megláthatnak oda járni olyanok, akiknek nem akarom kiteregetni a "szennyest"; (3)és mert szétkapnának a törzsvendégek, mint piranhák a vízbe lógatott fa(llo)szt.:D
"megláthatnak oda járni olyanok, akiknek nem akarom kiteregetni a "szennyest";"
Hát ha ők is ott vannak, akkor olyan nagy baj nem lehet...Vagy attól félsz, hogy a bejáratnál látnak meg? :)
"és mert szétkapnának a törzsvendégek, mint piranhák a vízbe lógatott fa(llo)szt.:D"
Cseppet sem vagy eltelve magadtól. :D
"Hát ha ők is ott vannak, akkor olyan nagy baj nem lehet...Vagy attól félsz, hogy a bejáratnál látnak meg? :)"
Például.. Vagy egy ismerősöm ismeretlen ismerőse ismer fel... Mindenre számítani kell.
"Cseppet sem vagy eltelve magadtól. :D"
Ez az egyetlen hibám. :D
"Vagy egy ismerősöm ismeretlen ismerőse ismer fel."
Akkor ezek szerint az ismerősödnek nincs gondja a melegekkel - akkor meg miért baj, ha megtudja rólad is? :)
Szerintem túlspilázod a dolgot. :)
Jó-jó.. (2)-es érv kivégezve..:D
Gyakran túlspilázom a dolgokat valóban. Ez az egy hibám van.:D
Melegbarát alternatív buliba igen. A kimondottan melegbárok nekem nem igazán jönnek be, és azt hiszem, a potenciális barátnő jelölteknek se nagyon. Nem vagyok egy diszkós alkat, de még ez az indie-hipster sem.
A Szigeten voltam még anno pár előadáson abban a tükrös-akármiben, az tök jó volt. Csak aztán elkezdődött a buli része, és a második Lady Gaga után feladtam.
Helyette inkábbmegyek melegbarát helyre, megeg társoságban.
24/L
Soha nem voltam és nem is mennék, vannak ismerőseim, akinek életcélja, hogy Engem elvigyenek...de hajthatatlan vagyok.
Valahogy abban látom az okát az irtózásomnak ezektől a helyektől, hogy -véleményem szerint- a fő közönség a b*zi kategóriába sorolható én pedig magamat a melegbe tenném...22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!