Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy biszex vagyok? (20/n)
Figyelt kérdés
nehéz elmagyarázni, de megpróbálom. szóval sok olyan fiú van, akihez szerelemszerűen vonzodom, tehát kulsore és belsore is tetszenek, két komolyabb parkapcsolaton vagyok túl, de mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy megtetszik egy lány, ugyanúgy mint egy fiú, azaz hogy kulsore és belsore is vonzónak találom. (ezek a lányok általában hasonlítanak rám) és ezekre rátesz, hogy amikor csalodok egy fiuban, rájuk sem bírok nézni, emellett már több lánnyal csókolóztam, nem csak buliban hanem kettesben is, és álmomban is egyszer fiúval csinálom, egyszer lánnyal. eddig nem mertem belegondolni, hogy nem vagyok hetero, próbáltam kizárni ezeket a gondolatokat de egyre nehezebb...2014. máj. 18. 14:28
1/7 anonim válasza:
nem lehet hanem biztos
törődj bele, ettől még nem dől össze a világ :D
2/7 anonim válasza:
nyugi ezzel semmi baj :) biszex vagy :)
3/7 anonim válasza:
20 évesen ennyire nehéz levonni a tényekből a következtetést?
4/7 anonim válasza:
Sok eszed nem lehet. És még csodálkoztok ti nők hogy egyre inkább ostobának tartunk titeket..
5/7 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem itt, mert külső véleményt kell látnom ahhoz hogy ezt elfogadjam ugyanis meglehetősen konzervatív családból származom és félek beismerni magamnak a tényt, és azt reméltem, így könnyebb lesz. nem vagyok hülye, szimplan olyan környezetben élek ahol az ilyesmit nem toleraljak.
2014. máj. 18. 14:45
6/7 anonim válasza:
Mert kell folyton a szexualitason rinyalni, nem ertem. Ez pont olyan mintha az lenne az elfogadott hogy mindenki a csokitortat szereti, de te azert neha belekostolsz a vaniliafagyiba is. Izlesek es pofonok.
Amig ezzel valakinek tenylegesen nem artasz, addig azt csinalsz amit akarsz, fogadd el magad. Nem kell kizarni, hidd el, a tested es a tudatalattid tudja mit akar, ha elnyomod csak rosszabb lesz.
22/f/bi
7/7 anonim válasza:
Biszex vagy. Semmi gond ezzel. :-) Elj szived szerint es szerelmeskedj novel is, ha ez jo neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!