Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lehet, hogy biszexuális vagyok?
Meleg vagy, én is így vagyok a lányokkal.
Én is meleg vagyok, de a lányok csak testileg "vonzanak", de ha szexre kerülne a sor nem igazán menne, mert a pinát undorítónak találom... Talán csak a társadalmi nevelés miatt érzel irántuk némi vonzalmat.
nem vagy biszex.
20F meleg vagyok, velem is ffordúlt elő.. azért van, mert sokat csalódál a srácokban :(
Onnantól, hogy beskatulyázod magad mások javaslatára, nyugodtan hagyhatod, hogy éljék is az életed helyetted.
Nem vagy meleg és nem vagy biszex. Az vagy, amit megélsz. Szóval ahelyett, hogy magad besorolásával töltöd az idődet, inkább élj.
Szerintem, főleg a kályha a meleg.
23 éves korodra már rájöhettél volna, hogy a homoszexuális világ népszerűsítése kifejezetten politikai érdek.
Egy olyan világban, ahol csak homoszexualitás van, nincs család, nincs haza és nincsenek gyerekek. Van őrült szex, ami magában hordozza a betegséget, az AIDS-et és a halált. Nincsen szükség arra, hogy hét milliárd ember, vagy annál több éljen a földön.
Ezt mérlegeld, amikor a meleg büszkeségedet hangsúlyozod, miközben normális vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!