Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fag hag" lányok, merre vagytok?
Figyelt kérdés
19/F:)2014. ápr. 4. 13:22
2/9 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: fag hag, homoszexualitás, biszexuális, ismerkedés, meleg, lány, nő
4/9 anonim válasza:
A kérdésemmel arra próbáltam rámutatni, hogyha valószínűleg nem közismert kifejezést használunk, akkor a kérdezőnek illene odaírnia a jelentés, vagy közismertebb elnevezését használnia. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem akinek nem tiszta a fogalom, annyira nem is érintett a kérdésben. Ha mégis, akkor szívesen várom a válaszát, de előzzük meg a konfliktust azzal, hogy tényleg csak az érintettek válaszolnak.
2014. ápr. 4. 13:32
6/9 A kérdező kommentje:
Oka van annak, hogy nem másik kifejezést használok, egyfajta szűrőkébt tekintek erre, hogy a gyűlölködők elkerüljék a kérdést.
2014. ápr. 4. 13:34
8/9 anonim válasza:
Mi az h merre vagytok? Nem találkozol sehol ilyen lányokkal? Én is szívesen barátkozom pedig, és szerintem még sok más nő is. 20/N
9/9 anonim válasza:
Ebben a témában Tolna megyei lány nekem is írhat.
Régebben volt a környékemről így barátnőm, sajnos elköltözött.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!