Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan, hogy egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy hetero lány csak részegen produkál leszbikus hajlamokat, de akkor nagyon?

Figyelt kérdés
és ennek mi a neve? vagy biszex?

2014. febr. 13. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
de még mennyire, hogy van :D
2014. febr. 13. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Őket szokták "kíváncsi heteróként" emlegetni.
2014. febr. 13. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak részegen kavar csajokkal(erre gondoltál, ugye?) az vagy hetero, aki feltünési viszketeségben szenved(tini piicsák a bulikban), vagy bi/leszbi, aki elnyomja magában és ilyenkor jön ki. Ha egy lány tényleg vonzódik lányokhoz akkor nem csak részegen jön ki.
2014. febr. 13. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Van igen és előfordulhat nagyon is ,h van benne hajlam ugyebár az alkohol hatása alatt jobban felszabadul az ember és az elfojtott dolgok is könnyebben a felszínre jönnek.

Ugyan akkor sok kis tini ku'rva'k ból simán kinézem ,h csak a hecc kedvéért is simán bele mennek.De a hajlamnak mindenképpen meg kell lennie.Nekem a sármosabb haverjaim lehetnek akármilyen taccs részegek sajnos :'( soha nem bírnám rávenni őket 1 kis homokozásra:/ mert full heterók

Akit ilyesmire el lehet csábítani abba jelen van a hajlam.

2014. febr. 14. 00:00
 5/11 A kérdező kommentje:
hát én tininek számítok,de nem a hecc kedvéért kavarok néha lányokkal.Mindegy,hogy buli,vagy kihalt hely.
2014. febr. 14. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A superego a személyiség alkoholban oldódó része, tudat alatt józanul is vágyik rá, részegen pusztán előtör az alapszemélyisége.
2014. febr. 14. 00:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból is egy kicsit hajlamos vagyok rá, de részegen tényleg jobban előjön.
2014. febr. 14. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

# 5 Nos akkor több mint valószínű ,h meleg illetve b.s'zex vagy,de gondolom ezzel te is tisztában vagy.

Gondolom volt egy ilyen csajszival dolgod nem tudom mennyire érdemes belé időt fektetni józanul mi képen viselkedik ,h viszonyul ezekhez a dolgokhoz?

2014. febr. 14. 00:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok :D
2014. febr. 14. 01:11
 10/11 anonim válasza:
100%
Van ilyen igen de nem mondanám feltétlenül, hogy leszbikus vagy biszex, bár benne van mind a kettő a pakliban.
2014. febr. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!